Dramă fără margini în lumea sportului: a renunţat să mai lupte împotriva cancerului şi îşi aşteaptă sfârşitul împreună cu familia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jarrod Lyle şi cele două fete
Jarrod Lyle şi cele două fete

Lumea golfului şi nu numai se roagă în aceste zile pentru australianul Jarrod Lyle, care a întrerupt tratamentul împotriva cancerului, şi îşi aşteaptă sfârşitul acasă, alături de familie.

Lumea golfului este zdruncinată de anunţul soţiei lui Jarrod Lyle. Aceasta a scris pe Facebook că este ultima postare în numele soţului, care a ales să întrerupă tratamentul împotriva cancerului şi să meargă acasă pentru a fi alături de familie în ultimele zile.

„Inima mi se frânge în timp ce scriu aceste cuvinte. Corpul lui Jarrod nu mai este capabil să lupte, aşa că el a decis să înceapă un tratament paliativ. Va fi dus acasă pentru a fi aproape de fetele noastre. A dus o luptă curajoasă şi este înconjurat de dragoste“, a scris ea.

În vârstă de 36 de ani, tatăl a două fete, Jarrod Lyle a fost diagnosticat de trei ori cu cancer, prima dată în 1999, pe când era doar un adoloescent. A reuşit de două ori să iasă învingător din această bătălie teribilă, dar acum nu a mai putut lupta. 

Jarrod a ocupat locul 142 în clasamentul jucătorilor de golf şi a câştigat două turnee în SUA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite