Dezvăluiri incendiare legate de mafia pariurilor din România. Un antrenor le-a cerut elevilor săi să piardă cu 3-0, pentru că mizase o sumă imensă pe acest scor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de două luni după ce FRF a demarat prima anchetă oficială împotriva unei echipe de fotbal - Gloria Buzău - implicată în meciuri trucate, un nou caz iese la iveală.

 Mădălin Livan, mijlocaşul de 19 ani de la FC Caransebeş, a afirmat public, conform ProSport, că fostul antrenor al echipei, italianul Giovanni Pisano le-a cerut fotbaliştilor, la pauza meciului cu Unirea Tărlungeni din etapa a noua a actualului sezon de Liga a II-a, să piardă partida cu 3-0, pentru că el ar fi pariat "mulţi, mulţi bani" pe acest pronostic. În caz contrar, jucătorii, care oricum nu primiseră bani de luni bune, urmau să nu-şi mai primească drepturile salariale, iar clubul să se desfiinţeze. "Ţin să precizez câteva lucruri prin care să demonstrez susţinătorilor oraşului Caransebeş, de care eu unul sunt mândru şi pe care îi respect pentru tot ajutorul acordar, că s-au înşelat în privinţa trucării meciurilor de către noi, jucătorii. În primul rând s-a adus un antrenor italian care şi-a făcut treaba cum a ştiut mai bine şi a plecat lăsându-ne pe noi cu buzunarele goale şi cu multe promisiuni nerespectate. În al doilea rând, noi, jucătorii, am refuzat să pierdem cu 3-0 cum ni s-a spus la pauza meciului dintre Unirea Tărlungeni şi FC Caransebeş de către "marele" antrenor Giovanni Pisano, cu toate că ne ameninţase că dacă nu facem asta pentru că el a pariat "mulţi, mulţi bani" nu mai primim niciun ban şi clubul se desfiinţează. Meciul s-a terminat 1-1 şi chiar puteam învinge în ultimele minute. Aş vrea să vă gândiţi că noi jucătorii nu am primit banii de 3-4 luni, unii chiar de mai mult timp. Unii dintre colegii mei au familie acasă, copii care au nevoie de o masă caldă, au venit sărbătorile, iar noi suntem cu buzunarele goale şi aşteptăm de la părinţi să ne ajute ei", e mărturia a mijlocaşului de 19 ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite