Cupa României: Baia Mare a dat totul cu Steaua în faţa unui stadion arhiplin, dar a pierdut la lovituri de departajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gregory Tade a marcat de la 11 metri în timpul regulamentar şi la lovituri de departajare
Gregory Tade a marcat de la 11 metri în timpul regulamentar şi la lovituri de departajare

Steaua s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a trecut de FC Baia mare, echipă din eşalonul secund. După 120 de minute scorul a fost egal, 1-1. Steaua s+a impus cu 4-1 la lovituri de departajare.

Steaua a fost condusă cu 1-0 la Baia Mare, după golul lui Păcurar din minutul 11, dar a revenit pe tabelă prin reuşita lui Tade din penalty, din minutul 28.

Aproximativ 14.000 de spectatori au asistat la un meci mare făcut de Baia Mare, care a ratat marile ocazii ale partidei, printre care şi o bară în minutul 107. 

La loviturile de departajare, Steaua marcat prin Tade, Chipciu, Varela şi Carp. De la Baia Mare a înscris doar Mihai Deac, dar au ratat Pop şi Hodor. 

La ora de start a meciului, pe arena Viorel Mateianu erau prezenţi în jur de 14.000 de spectatori, deşi FCM Baia Mare putea găzdui doar 7.200 de oameni din cauza problemelor de securitate. Observatorul de joc al partidei, Ciprian Anton, era decis să amâne debutul jocului, însă au intervenit prefectul din Baia Mare şi şeful Jandarmeriei, care şi-au asumat răspunderea în această privinţă, notează digisport.ro. 

FCM Baia Mare: Bota - Străuţ, Hodor, Ilie, Lupu - Ignea, Duruş - Pădurar, Balaure, Leonte - Arnăutu

Rezerve: Ormenişan - Gherman, Urs, Deac, Pop, Codin, Sîrbu

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela, Carp, Târnovan - Tahar, Muniru, Stanciu - Popa, Tade, Chipciu

Rezerve: Niţă - Râpă, Filip, Toşca, Guilherme, Mihalcea, Breeveld

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite