CTP, despre România - Islanda: Ianis Hagi este singurul care „ştie cu pucul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu / FOTO Arhivă
Cristian Tudor Popescu / FOTO Arhivă

Cristian Tudor Popescu a vorbit vineri seara, la Digi24, despre meciul naţionalei de fotbal a României cu Islanda. Gazetarul a remarcat valoarea scăzută a celor mai mulţi dintre jucători, Ianis Hagi fiind singurul care a fost lăudat de acesta.

   Nu acelaşi lucru îl poate spune despre „căpriorul” Alibec şi despre jucătorii din care mingea „sare ca din colţul mesei”. 

"Am văzut meciul. Exista un banc cu o persoană care se văita... „vai, ce sete mi-e, vai, ce sete mi-e, vai, ce sete mi-e...”, şi în sfârşit îi dă cineva să bea, şi după aia spune „vai, ce sete mi-a fost, vai, ce sete mi-a fost, vai, ce sete mi-a fost...”. Acum trebuie să comentăm ca şi cum ar fi ceva de comentat la ceea ce am văzut pe ecran.

„Căpriorul selecţionatei României”

"Da! Acesta este căpriorul, l-am văzut acolo pe căpriorul selecţionatei României, domnul Alibec. Da, căpriorul... este foarte... sprinten... aşa..., nu ştiu câte kilograme are. Nu l-am văzut în formă niciodată pe băiatul ăsta. Şi, în general, nu ştiu ce caută în selecţionată, în naţională, în fotbalul actual, un jucător cu asemenea capacităţi de deplasare, cum are domnul în cauză. Nu se poate aşa ceva! N-ai cum! Oricât de tehnic ai fi, în fotbalul actual, cu asemenea lentoare... 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite