Conducerea FRF a boicotat finala Cupei Ligii organizată de LPF. Burleanu a asistat la Final Four-ul de futsal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Conducerea FRF a absentat de la finala Cupei Ligii AdePlast dintre Steaua şi Pandurii Târgu-Jiu, organizată, miercuri, de LPF, la Arena Naţională din Bucureşti, pentru a asista la turneul Final Four al Cupei României la futsal desfăşurat la Odorheiu Secuiesc.

Organizatorii evenimentului de pe Arena Naţională au rezervat o lojă cu 12 locuri special pentru preşedintele Răzvan Burleanu, secretarul general Gheorghe Chivorchian şi invitaţii lor, dar aceasta a fost goală miercuri seara. Conducerea federaţiei nu a avut niciun reprezentant la meci, Burleanu şi Chivorchian fiind prezenţi la Odorheiu Secuiesc, unde a avut loc a 12-a ediţie a turneului Final Four al Cupei României la futsal. Conform site-ului oficial al FRF, miercuri dimineanţă, Răzvan Burleanu a asistat, la Buftea, la faza finală a Campionatul Naţional de Fotbal Unificat în 7 rezervat echipelor feminine care au în componenţă 6 sportive Special Olympics şi 5 partenere, fără dizabilităţi.

Miercuri seara, preşedintele FRF şi secretarul general Gheorghe Chivorchian au oficiat, la Odorheiu Secuiesc, premierea competiţiei de futsal, câştigată de echipa Autobergamo Deva, care a învins-o în finală pe City'Us Târgu-Mureş cu scorul de 5-2.

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat că reprezentanţii conducerii FRF “poate au avut treabă” şi nu au reuşit să ajungă la Arena Naţională. “Conducerea federaţiei a primit invitaţii la Cupa Ligii, normal, au avut o lojă întreagă. Dar nu vreau comentez. Poate au avut treabă”, a spus Iorgulescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite