Cîrstea, meci groaznic la US Open: A condus cu 4-1, a avut minge de set, dar a dat cu piciorul la tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

În 15 participări la US Open până la vârsta de 31 de ani, Sorana a atins doar de trei ori turul III. Aceasta e şi performanţa ei cea mai bună, la Flushing Meadows. Iar cine a urmărit meciul cu Shelby Rogers (SUA, 28 de ani, 43 WTA) îşi poate face o idee despre motivele care au contribuit la un bilanţ atât de slab.

Sorana Cîrstea atinsese turul III, la precedentele două participări la US Open, în 2019 şi 2020, dar acum a eşuat în turul II. Iar asta după o partidă în care, cel puţin în primele game-uri, părea că se îndreaptă spre o victorie categorică.

Pentru că Sorana a condus, pe rând, cu 3-0, 4-1 şi 5-4, iar la acest ultim scor a avut minge de set pe serviciul adversarei! Pe care, din păcate, a irosit-o. În loc să fie 6-4 şi set pentru „Sori“, scorul a devenit egal: 5-5. Iar românca a cedat următoarele patru game-uri la rând. Astfel, nu doar că a pierdut primul set (5-7), dar a ajuns să fie condusă cu 2-0, în actul secund. Pe care, de asemenea, l-a cedat: 2-6.

Chiar şi aşa, Cîrstea va părăsi New York-ul cu buzunarele pline, fiind recompensată cu 115.000 de dolari pentru prezenţa în turul II.

12 victorii şi 13 înfrângeri are Sorana Cîrstea în toate participările ei, la US Open.   22 de victorii şi 19 înfrângeri are Shelby Rogers, în acest sezon.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite