Cine este Costa Sponte, presupusul iubit al Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine este Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte
Cine este Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte

Simona Halep (3 WTA), un personaj discret dincolo de viaţa sa sportivă, a devenit subiect de tabloide, după ce a apărut informaţia în ziarele de profil că ar fi cuplată cu fiul lui Teia Sponte. Prea multe informaţii despre cine este Costa Sponte nu se cunosc, însă.

Speculaţiile au fost alimentate de prezenţa lui Costa Sponte la meciurile pe care Simona Halep le susţine pe teritoriul României. De altfel, sursele sportnews.ro îl descriu pe acesta drept un tânăr „foarte educat, finuţ, civilizat (...), care „îşi petrece foarte mult timp alături de familia sa (...)“ şi căruia „îi place să meargă în cluburi, împreună cu prieteni aromâni“.

Spre deosebire de sportiva româncă, Costa Sponte este un personaj obişnuit în presa tabloidă, prin relaţiile de cuplu anterioare, cu o asistentă TV Mădăline Pamfile, şi o prezentatoare TV, Alexandra Tararache.

Cine este Costa Sponte şi ce spune despre o presupusă relaţie cu Simona Halep

În vârstă de 26 de ani, fiul lui Teia Sponte a declarat pentru aceeaşi sursă câteva cuvinte despre subiectul care a stârnit atât interes: „Nu pot să comentez cele apărute în presă, pentru că nu este normal să vorbesc despre viaţa mea personală. Vă rog frumos să înţelegeţi poziţia mea. Nu pot nici să infirm, nici să confirm cele apărute. Eu cu Simona ne-am cunoscut relativ recent, nu ne cunoaştem din copilărie. Ţin să menţionez că, de la vârsta de 16 ani, nu mai am nici un cont, pe nici un site de socializare. Vă rog din nou să înţelegeţi poziţia mea. Vă mulţumesc“.

Teia Sponte este considerat unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali, fiind implicat, în 2008, în „Dosarul Valiza“. La vremea aceea, a fost încredinţat de finanţatorul echipei din Ghencea să trimită la Cluj o geantă în care se aflau 1,7 milioane de euro, iar ulterior a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru această faptă.

Simona Halep, favorită pentru titlul de cea mai bună sportivă din lume în luna februarie. Unde poate fi votată

Prima declaraţie pe care o face iubitul Simonei Halep: „Ne-am cunoscut recent“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite