Carmen Tocală i-a predat ştafeta lui Horia Păun, noul preşedinte al Federaţiei Române de Baschet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Baschet au avut loc luni şi, în urma lor, a fost numit în funcţie Horia Păun, fost manager al FRB.

Acesta va fi preşedintele Federaţiei Române de Baschet pentru următorii patru ani, învingându-i pe Anton Netolitzchi şi Petre Brănişteanu. Horia Păun a obţinut 176 de voturi, faţă de 16 ale lui Netolitzchi şi nouă câştigate de Brănişteanu. De menţionat că un vot a fost anulat. 

Astfel, Carmen Tocală şi-a luat adio de la preşedinţia FRB, punând capăt perioadei începute în 2005. După ce anul trecut a fost numită preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret, Tocală s-a autosuspendat de la conducerea FRB şi, ulterior, a devenit secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului. După ce a predat mandatul de preşedinte, aceasta a declarat: 

„Îi rog pe cei tineri să aibă răbdare pentru că rezultatele nu vor veni imediat. Sunteţi federaţia cu cele mai multe competiţii şi vă rog să o păstraţi aşa. M-am emoţionat pentru că baschetul este familia mea. De când mă ştiu asta am făcut. Am trecut prin toate etapele şi mi se pare că îmi pierd trecutul. Mi-a fost greu, dar nu era fair să rămânem în această situaţie, cu mine suspendată“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite