Borcea s-a apărat în faţa judecătorilor: "Am făcut zeci de deplasări peste graniţă, dar de fiecare dată am revenit în ţară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Fostul acţionar dinamovist Cristian Borcea a declarat, marţi, la instanţa supremă, că cererea DNA privind interdicţia de a părăsi ţara nu se justifică.

"Pe 7 ianuarie, ulterior pronunţării deciziei instanţei de apel, am achiziţionat o societate comercială cu peste 300 de angajaţi. Am făcut zeci de deplasări peste graniţă, dar de fiecare dată am revenit în ţară. Toate afacerile mele sunt în România şi în total am peste 600 de angajaţi. Înainte de termenul din 11 februarie am venit în ţară, iar cu două zile înainte soţia şi copilul au venit şi ei. Am venit la toate termenele de judecată, inclusiv la trei săptămâni după ce suferisem o operaţie pe cord deschis", le-a spus Borcea judecătorilor instanţei supreme.

Cristian Borcea a precizat că mers la hotelul Crowne Plaza pentru a discuta cu avocaţii săi, şi nu pentru o întâlnire conspirativă, cum susţine DNA."La Crowne Plaza m-am întâlnit cu avocaţii mei, la barul din holul hotelului. Nu m-am gândit şi nici nu mă gândesc să părăsesc România. La acea întâlnire a fost prezent şi un fost reprezentant al FIFA", a precizat Borcea. 

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a spus, în faţa instanţei, că natura funcţiei pe care o are implică deplasări în străinătate."Faptul că sunt inculpat face ca această solicitare să se ia şi împotriva mea", a arătat Stoica.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite