Australian Open 2015. WTA: „Halep este pregătită să facă pasul spre semifinale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă va câştiga Australian Open, Halep va urca pe locul 2 mondial FOTO AP
Dacă va câştiga Australian Open, Halep va urca pe locul 2 mondial FOTO AP

Simona Halep joacă marţi dimineaţa, la ora 2.00, împotriva Ekaterinei Makarova în sferturile de finală de la Australian Open. Dacă va învinge, românca se va califica în premieră în semifinalele turneului de la Melborune.

Site-ul oficial al WTA consideră că Simona Halep traversează o formă de invidiat, motiv pentru care, spre deosebire de anul trecut, când a fost eliminată în sferturi de Cibulkova, acum e mai pregătită din punct de vedere emoţional pentru a merge în semifinale.  

Dacă anul trecut emoţiile au copleşit-o atunci când a păşit prima dată pe celebra arenă "Rod Laver", între timp Simona s-a obişnuit cu atmosfera meciurilor cu miză. "Până la partida cu Cibulkova, din 2014, Simona nu mai jucase pe Rod Laver. Acum ea nu mai este copleşită de aceste meciuri, pentru că a jucat mult anul trecut pe stadioanele mari. După ce a ajuns pe locul doi anul trecut şi a terminat sezonul pe trei, ea a căpătat mai multă încredere şi a intrat într-o altă dimensiune. Ea s-a pregătit foarte bine şi în această iarnă. Şi-a îmbunătăţit mult serviciul şi încearcă să fie o jucătoare mai agresivă", a scris site-ul WTA, citând-o pe Virginia Ruzici, managerul Simonei.

"Am mai multă încredere acum. Nu am pierdut încă niciun set. Sunt foarte fericită că sunt în a doua săptămână aici, la fel ca anul trecut. Am început să joc cel mai bun tenis al meu aici, în turneele de Grand Slam, iar asta înseamnă mult pentru mine. Acum am mai multă încredere să joc în sferturile de finală. Ekaterina serveşte destul de bine şi se mişcă bine, dar cred în şansa mea", a precizat şi Halep despre progresul pe care l-a făcut de anul trecut până acum.

Simona Halep o va întâlni pe Ekaterina Makarova marţi, de la ora 2.00, ora României, în sferturile de finală ale Australian Open. Mai departe, învingătoarea din acest meci va juca în semifinale cu câştigătoarea întâlnirii dintre Maria Şarapova şi Eugenie Bouchard.

CITIŢI ŞI:

Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Makarova din sferturi

Tabloul complet al sferturilor de finală de la Australian Open

Australian Open 2015. Simona Halep e avertizată: "O ştiu pe Makarova, joacă agresiv şi serveşte bine"

Australian Open 2015. Cum a câştigat Serena Williams cu ajutorul unui spectator

Simona Halep la Australian Open: s-au stabilit ora şi terenul pentru meciul din sferturi cu Ekaterina Makarova

Simona Halep la Australian Open: locul 1 din lume rămâne în stand-by. De ce Simona nu o va putea detrona pe Serena

Simona Halep la Australian Open: s-au dus şansele la locul 1 WTA, însă există speranţe pentru locul 2. Toate calculele

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite