Anglia, zguduită de tragedie: un fost internaţional cu sute de meciuri în Premier League a murit la doar 44 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii de performanţă sunt un etalon al sănătăţii, dar nu şi feriţi de probleme ascunse, nedepistate la controale amănunţite. Cele mai des întâlnite sunt cele cardiace.

Atunci când Patrick Ekeng a murit pe terenul de joc în tricoul lui Dinamo, mulţi au spus că mijlocaşul camerunez a fost victima sistemului medical din România. Din păcate, astfel de tragedii se petrec peste tot în lume.

Ugo Ehiogu (44 de ani), fundaş care a evoluat, de-a lungul carierei, la West Bromwich Albion, Aston Villa, Middlesbrough, Leeds United, Rangers şi Sheffield United, adunând şi patru selecţii în naţionala Angliei, s-a stins pe terenul de antrenament din cauza unui stop cardiac.

Ehiogu era antrenor la echipa sub 23 de ani la Tottenham.

Ca fotbalist, fostul fundaş a fost transferat în 2000 de Middlesbrough pentru 8 milioane de lire sterline, o sumă record la club la vremea respectivă. Ehiogu a cucerit Cupa Ligii în tricoul celor de la Middlesbrough (2003-2004), după ce câştigase acelaşi trofeu şi cu Aston Villa (1995-1996).

Ehiogu s-a căsătorit cu Gemma în 2005 cu care a avut un băiat, Obi Jackson. Fostul fotbalist avea şi o fată, Jodie, dintr-o relaţie anterioară.

Ca urmare a decesului antrenorului echipei sub 23 de ani, meciul celor de la Tottenham U-23 cu echipa similară a lui Manchester United, programat pentru luni, a fost anulat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite