Scrisoarea unui părinte care şi-a pierdut singura fiică în avionul doborât în Ucraina

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

O scrisoare dramatica, adresata lui Vladimir Putin de către un părinte care şi-a pierdut singura fiica în accidentul de avion din Ucraina.

„Domnule Putin,

Multe mulţumiri liderilor separatişti care mi-au ucis unicul si dragul meu copil, Elsemiek. Elsemiek trebuia sa dea anul viitor examenul de bacalaureat alaturi de cele mai bune prietene ale ei Julia si Marina. Elsemiek invata bine la scoala. Voia ca dupa liceu sa mearga la TU Delft sa studieze ingineria si de abia astepta sa intre la facultate. Acum nu mai exista! Avionul in care era a fost doborat intr-o tara straina, unde se desfasoara un razboi. Domnilor numiti mai sus, sper ca sunteti mandri ca ati inclus-o si pe ea in razboiul vostru -pe ea si viata ei scurta. Sper ca va puteti uita in oglindă dupa ce aţi făcut!

Cu sinceritate,
Tatal lui Elsemiek, Hans de Borst, a carui viata este ruinata de tine, Monstrule!“

Ce-ar mai fi de adaugat? Suntem părinţi, aproape toţi cititorii şi autorii paginilor ziarului „Adevarul“.

Ne este greu sa ne imaginăm cum ar fi sa ne aflam în locul acestui părinte. Probabil am reacţiona mai violent, nu doar cu o simplă scrisoare!

298 de destine frânte, unele inainte de a afla ce înseamnă viaţa, dragostea, familia.

Şi asta pentru că un şef de stat inconştient, Vladimir Putin, îşi regleaza conturile cu Ucraina prin intermediul unor cetaţeni, la fel de inconştienţi, care nu fac deosebire între viaţă, moarte şi vodcă.

Reacţia lumii civilizate ar trebui să fie promptă şi devastatoare. Ce s-ar fi întâmplat, dacă în loc de rachete sol-aer, teroriştii din Ucraina ar fi deţinut o bombă nucleară?

Dar atenţie, nu e prea departe clipa când un grup de teroristi va ameninta cu o bomba nucleara Parisul, sau Londra, sau New York. Doar ca atunci va fi prea tarziu pentru a mai face ceva.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite