Şeful Red Angus: Angajez un ospătar după 50-60 de interviuri faţă în faţă şi 500 de CV-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii de restaurante din România se confruntă de multă vreme deja cu problema lipsei de pregătire a angajaţilor. Dragoş Panait, fondatorul Red Angus Steakhouse, povesteşte într-un interviu acordat Wall-Street.ro dificultăţile pe care le întâmpină în găsirea angajaţilor potriviţi, precum şi planurile de dezvoltare.

Firma Operative Steakhouse Group a deschis în 2010 restaurantul din Centrul Vechi şi în 2011 o unitate în Cartierul Francez din Bucureşti.

Fiecare unitate are în medie 20 de angajaţi.

„Recrutăm greu oamenii, găsesc un ospatar după 50-60 de interviuri faţă în faţă, după ce verific 500 de CV-uri. Este un proces dificil pentru că, deşi spun că au lucrat ani de zile în restaurante, nu ştiu despre calitatea serviciilor. Când le-am spus că vom face o întâlnire lunară pentru a discuta ce nu merge bine, au reacţionat spunând că nu înteleg motivul, că nu este vina lor, în loc sa se simtă importanţi şi să înţeleagă că opinia lor contează", a explicat Panait.

Citeşte pe wall-street.ro continuarea interviului cu şeful Red Angus

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite