Victor Ponta: Plec în concediu de odihnă cu familia. Mă întorc pe 9 august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta. FOTO Mediafax
Victor Ponta. FOTO Mediafax

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a declarat, marţi seară, într-o intervenţie telefonică unei emisiuni de la postul B1 TV, că începând de miercuri va pleca în concediu de odihnă în afara ţării, precizând că nu va merge în Turcia pentru un nou control sau operaţie.

„Plec în concediu, mă întorc dumincă, pe 9 august. E concediu de odihnă, cu familia. Mă duc în afara ţării”, a afitmat liderul de la Palatul Victoria. 

Întebat dacă pleacă şi la control în Turcia, Ponta a precizat: „Nu mă duc acum la niciun control în Turcia. Operaţia e un lucru pe care îl decid medicul din România şi medicul care m-a operat în Turcia, în funcţia de cum se derulează recuperarea. 

 plec cu soţia şi cu copiii şi sper să nu văd niciun medic în următoarele zece zile că am văzut destui în ultima perioadă””, a adăugat Ponta. Soial-democratul a punctat ţi faptul că este conştent că va urma un val de critici în presă pentru că nu a dezvăluit destinaţia în care se va afla. 

Actualul prim-ministru al României a subliniat că vacanţa este plătită din banii săi: „Nu plăteşte Guvernul sau statul român niciun leu pentru asta”. 

Referitor la relaţia cu partiul din care face parte, Ponta a precizat că rămâne interesat e PSD: „Mă interesează PSD, pentru că nu am făcut niciodată politică în alt partid, nici nu o să fac. Dar responsibilitatea deciziilor politice, cine e şef nu ştiu unde, cine face liste, pe cine numeşte partidul în funcţii pur politice, nu mai responsabilitatea mea e a conducerii actuale, iar eu o susţin.  Doar nu sunt prostănac să mă apuc acum, de  a doua zi, să îl sap pe actualul preşedinte, eu îl ajut”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite