Rezultate alegeri parlamentare 2012/ Antonescu: "Votul de astăzi înseamnă victoria împotriva regimului Băsescu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu este mulţumit de rezultatul votului
Crin Antonescu este mulţumit de rezultatul votului

Crin Antonescu a ieşit fericit la declaraţii, duminică seara, după victoria  zdrobitoare obţinută de USL la alegeri. Copreşedintele USL a mai spus că este mândru că cetăţenii din Teleorman au ieşit în număr mare la vot.

El a afirmat că fără sprijinul popular, USL nu ar fi rezistat şi că scorul USL este victoria „împotriva regimului Băsescu".

"Votul de astăzi înseamnă nu doar victoria unei formaţiuni, e cel mai mare scor politic pe care o alianţa l-a obtinut din '90 şi până azi, e victoria împotriva regimului Băsescu, este sentinţa dreaptă, definitivă, ireconciliabilă, pe care aţi dat-o regimului Băsescu", a spus liderul liberal.

El a mulţumit votanţilor USL pentru sprijin.
"USL nu ar fi existat, USL nu ar fi rezistat fără dumneavoastră, cei care aţi ieşit astăzi la vot. Anul 2012 a fost anul victoriei. Este victoria dumneavoastră în primul rând, o victorie obţinută cu greu, cu încredere, tenacitate şi răbdare", a spus liderul liberal.

El a subliniat că USL a fost ţinta calomniilor în timp.
"De la înfiinţarea Uniunii, am fost ţinta tuturor calomniilor, tuturor injuriilor, tuturor intrigilor, dar ne-am păstrat şi sporit unitatea pentru că v-am avut alături de noi pe dumneavoastră", a spus Antonescu.

"Votul de astăzi este expresia unei voinţe de majoritate absolută, vot care îi ia dreptul sau posibilitatea lui Băsescu de a se mai juca cu dumneavoastră", a mai spus Antonescu.

Antonescu a făcut declaraţiile după anunţarea exit-poll-urilor, care arată că USL a câştigat alegerile parlamentare.
Antonescu îi are alături, la declaraţie, pe Liviu Dragnea şi pe Daniel Constantin.

Crin Antonescu i-ai asigurat pe români că programul USL înseamnă consolidarea şi restaurarea statului de drept în România şi consolidarea orientării politicii externe spre UE şi NATO.

"Îi asigur pe toţi românii, nu doar pe cei care ne-au votat, că programul USL înseamnă consolidarea şi restaurarea statului de drept în România", a spus Antonescu.

De asemenea, el a dat asigurări că orientarea politicii externe a României rămâne neschimbată, spre UE şi NATO.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite