Rareş Bogdan: „PNL va fi condamnat să guverneze în următorii patru ani şi jumătate“. Critici dure la adresa USR: „Un partid de inadaptaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Europarlamentarul Rares Bogdan FOTO Inquam Photos
Europarlamentarul Rares Bogdan FOTO Inquam Photos

Rareş Bogdan crede că PNL este singurul partid politic din România capabil să guverneze. Europarlamentarul a vorbit despre acest subiect, miercuri seară, la B1TV.

Conform lui Rareş Bogdan, este destul de greu pentru PSD să se recredibilizeze, în condiţiile în care a trecut prea puţin timp de la guvernarea Dăncilă.

De asemenea, europarlamentarul a atacat şi alianţa URS-PLUS, pe motiv că nu reuşeşte să se adapteze la realităţile româneşti, atacând Biserica, conservatorismul, tradiţiile şi familia. “Atât timp cât PSD va ieşi în faţă cu Olguţa Vasilescu – eu mi-aş dori să iasă mai mult Codrin – cu Ciolacu, cu Bădălău, cu Paul Stănescu, cu Firea, oameni care şi-au arătat măsura faptelor în guvernarea Dăncilă, PNL rămâne unica alternativă.

Pentru că PSD, cu aceste feţe, va respinge în continuare. A trecut prea puţin timp de la guvernarea Dăncilă pentru ca ei să se recredibilizeze”, a declarat Rareş Bogdan la B1TV.

Acesta a adăugat: “Pe de altă parte, a treia forţă politică nu reuşeşte să se adapteze, este inadaptabilă. În momentul în care ataci Biserica, conservatorismul, tradiţiile româneşti, aici mă refer la USR-PLUS… E clar că un partid de inadaptaţi sau cu lideri inadaptaţi, care nu reuşesc să se adapteze realităţilor româneşti, unde contează şi Biserica, şi tradiţiile, şi familia, şi multe alte chestiuni, care nu reuşeşte să depăşească 14%, 15%,”.

Concluzia lui Rareş Bogdan este aceea ca: “PNL, având constanta Klaus Iohannis, care în continuare se bucură de o mare credibilitate, va fi condamnat să guverneze în următorii patru ani şi jumătate. E important cu cine va guverna”.

Vicepreşedintele PNL crede că la viitoarele alegeri votul diasporei va conta “enorm”, pentru că acesta înseamnă aproximativ zece procente. “Trebuie să ne obişnuim cu ideea că, în următoarele rânduri de alegeri, 10% din cei care votează, vor vota în afara ţării. Deci aproximativ 10% din voturi vor veni din afară. Este o cifră uriaşă. Diaspora contează enorm”, a conchis Rareş Bogdan.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite