Liviu Dragnea recomandă încălcarea Codului de Etică pentru Ponta: Este un caz special şi trebuie să fie pe liste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PSD Liviu Dragnea FOTO Eduard Enea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea FOTO Eduard Enea

Fostul premier Victor Ponta ar putea primi o derogare pentru a candida pe listele PSD la alegerile parlamentare, în ciuda măsurii de control judiciar care s-a dispus pe numele său şi care contravine Codului de Etică al partidului. Dragnea a spus că Victor Ponta trebuie să se afle pe listele PSD pentru că este un caz special, însă o decizie în acest sens va fi luată săptămâna viitoare, într-o nouă şedinţă PSD.

"Va fi unul din subiectele CExN. Va primi o convocare. Ne-am văzut, urmează să ne mai vedem mâine sau poimâine. În 15 -16 septembrie vom discuta acest aspect pentru că Victor Ponta este un caz special. Victor Ponta trebuie să fie pe liste. Pentru că a fost premierul României şi a dezvoltat România", a spus Liviu Dragnea.

Şeful PSD spune că Victor Ponta este nevinovat. "Victor Ponta nu putea să-l pună pe Sebastian Ghiţă pe liste. El, personal. Prin proceduri s-a stabilit că listele vor fi aprobate prin vot de Comitetele judeţene. Ulerior, au fost semnate de Ponta, Antonescu, Oprea şi Constantin", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că partidul este atacat din toate părţile, inclusiv din interior, dar nu de Victor Ponta. "Am mai văzut unii colegi care îşi dădeau cu părerea. Sunt atât de neimportanţi încât nu vreau să le dau numele. Categoricnu mă refer la Victor Ponta", a mai spus Dragnea.

Codul de Etică votat de social-democraţi le interzice celor aflaţi sub control judiciar să candideze pe listele PSD la alegeri. Victor Ponta a fost pus, ieri, sub control judiciar pentru 60 de zile, însă social-democraţii ar putea face o excepţie în cazul său.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite