Firea, noi critici la adresa coaliţiei de guvernare: Manipulare supremă. Bogaţii au convins săracii că nu mai sunt bani şi pentru ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Gabriela Firea
FOTO: Facebook/ Gabriela Firea

Gabriela Firea, senator PSD, aduce noi critici la adresa coaliţiei de guvernare, pe care o numeşte „Coaliţia Austerităţii”. Social-democrata acuză Executivul de „o manipulare supremă”, aceea de a convinge oamenii care trăiesc în sărăcie să nu îşi mai ceară drepturile, „pe motiv că statul nu are bani”.

„Manipularea supremă: să convingi oamenii care trăiesc în sărăcie să nu îşi mai ceară drepturile, pe motiv că statul nu are bani – asta a reuşit Coaliţia Austerităţii. Adică bogaţii au convins săracii că nu mai sunt bani şi pentru ei”, acuză Gabriela Firea într-o postare pe pagina sa de Facebook, marţi.

Prim-vicepreşedintele PSD susţine că este „treaba statului” să identifice surse de finanţare,  fără să fie afectaţi copiii, pensionarii şi salariaţii.

„E treaba statului să identifice surse de finanţare sau să mărească gradul de încasare a taxelor şi impozitelor, asta nu e problema copiilor, a pensionarilor sau a oamenilor care muncesc. În loc să facă asta, Coaliţia Austerităţii a respins toate amendamentele PSD la Legea Bugetului de Stat, care prevedeau creşterea alocaţiilor, a salariilor din Educaţie, Sănătate şi a pensiilor. Asta deşi PSD a construit un buget paralel şi a arătat că sunt bani pentru toate acestea! Premierul Cîţu a construit bugetul pe logica când iei din puţinul celor mulţi (şi săraci) se face mult pentru cei puţini (şi bogaţi)”, a conchis Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite