Firea, înaintea Consiliului Politic al PSD: În Bucureşti am dublat scorul de la europarlamentare; dacă cineva îmi doreşte capul eu îl pun pe tipsie cu drag

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general în fucţie, Gabriela Firea, a declarat, luni, înaintea şedinţei Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat că se va face o analiză a rezultatelor obţinute la alegeri, iar cei care au câştigat vor fi avansaţi, în timp ce, în cazul celor care au pierdut, se va face o analiză a motivelor, a scorului obţinut şi a tuturor lucrurilor petrecute în campanie.

„Este normal, după orice scrutin partidele politice să-şi facă propriile evaluări şi analize. Cei care au câştigat, bravo lor, felicitări, vor fi avansaţi. În legătură cu cei care au pierdut, în cazul tuturor formaţiunilor politice, deci şi la noi, se va face o analiză a contextului în care au pierdut, scorul pe care l-au înregistrat şi tot ce s-a întâmplat în campanie”,  afirmat Gabriela Firea, luni, înaintea şedinţei Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat.

În ceea ce priveşte municipiul Bucureşti, Firea afirmă că a fost dublat rezultatul de la alegerile europarlamentare.

„Acum am avut un scor politic de 33% la Consiliul General şi 38% la primarul general, dar nu este nicio problemă, dacă cineva îmi doreşte capul eu îl pun pe tipsie cu drag. Nu m-am agăţat niciodată de funcţii şi ar fi ultimul lucru pe care l-aş face”, a mai afirmat Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite