Elena Udrea a elucidat misterul pozei care a făcut înconjurul internetului: „Îmi aranjam sutienul“. Britanicii cred că nu trebuie „să se acopere mai mult“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a explicat, pe contul de Facebook, că în fotografia devenită virală pe internet îşi aranja sutienul, după mai multe ore de stat prin mulţime. Un tabloid din Marea Britanie a făcut un sondaj cu privire la preferinţele vestimentare ale Elenei Udrea, de unde a reieşit că prezidenţiabilul PMP nu trebuie „să se acopere mai mult“ decât o face.

„O întrebare frământă minţile multora. Oare ce făcea Udrea în această poză? Răspuns simplu: îmi aranjam sutienul. Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulţime, făcând poze, îmbrăţişând oamenii, luând copiii în braţe, aplecându-mă, ridicându-mă şamd. Înţeleg că, după nenorcirea tocurilor, mai vine una: cea a sutienului. Încă un motiv pentru care o femeie nu poate fi Preşedinte! Ce noroc pentru contracandidaţii mei bărbaţi!“, a comentat, sarcastic, Udrea.

Elena Udrea atrage simpatii şi în afara ţării. Astfel, fotografia devenită virală, în care Elena Udrea îşi aranja bluza la o acţiune de campanie din Drobeta – Turnu Severin, a fost preluată de ziarul Metro, din Marea Britanie, care a propus, cititorilor, un sondaj cu privire la preferinţele vestimentare ale candidatului PMP la Preşedinţia României.

76% dintre cei care şi-au exprimat opţiunea, pe metro.co.uk, cu privire la acest subiect, sunt de părere că Elena Udrea nu trebuie să „se acopere mai mult”. De asemenea, autorii articolului afirmă că „politicianul român arată exact ce îi lipseşte politicii din Marea Britanie” şi că această greşeală neintenţionată a fost condamnată exagerat.

Mulţi, dintre cei care au analizat fotografia, au declarat că „orice femeie ar trebui să se îmbrace cum vrea” sau că „o femeie nu trebuie să se îmbrace în călugăriţă pentru a fi luată în serios”. O singură persoană a declarat că gestul preşedintelui PMP este ieftin, cu scopul de a atrage voturi. Emil Stolojan, de 36 ani, spune că în mod sigur ştie cum să se adreseze electoralului, în special celui masculin iar un comentator american susţine că „ar vota-o”.

Metro este un tabloid cu un tiraj de 1 335 000 de ziare pe zi, care este distribuit gratuit, de luni până vineri, în mijloacele de transport în comun, cafenele, birouri şi staţii de autobuz din Marea Britanie. Publicaţia are aproape un milion de fani pe Facebook şi peste 158 de mii pe Twitter.

Citeşte şi:

Procurorii au ridicat parţial sechestrul în cazul Lukoil pentru a putea fi reluată producţia

Lukoil a notificat Garda de Mediu privind oprirea activităţii rafinăriei din Ploieşti

Sechestru pe materiile prime ale Petrotel Lukoil pentru recuperarea prejudiciului de peste 1 miliard de lei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite