Dragnea: Am spus că nu vom mai merge niciodată la Cotroceni în actualul mandat. Când am spus-o, nu m-am gândit că o să mai fie nevoie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat marţi, la finalul Comitetului Executiv, că din delegaţia care va merge miercuri la consultările de la Palatul Cotroceni vor face parte el, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, un alt membru PSD şi doi membri ALDE.

El a mai spus, referitor la declaraţia sa după numirea lui Mihai Tudose în funcţia de prim-ministru, că nu va mai merge la Cotroceni, că nu s-a gândit că va mai fi nevoie să meargă din nou.

„Am discutat subiectul ăsta astăzi pentru că da, am spus că nu vom mai merge niciodată la Cotroceni în actualul mandat. Dar când am spus-o, nu m-am gândit că o să mai fie nevoie mergem la o nouă rundă de consultări", a afirmat Dragnea.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, marţi, că l-a desemnat pe Mihai Fifor ca premier interimar şi că a convocat pentru mâine la consultări partidele parlamentare, întrucât doreşte o procedură rapidă pentru instalarea unui nou guvern. 

Partidele parlamentare au fost convocate la consultări cu preşedintele Klaus Iohannis pentru desemnarea noului premier, miercuri, de la ora 12.00, prima întâlnire fiind cu coaliţia PSD-ALDE. În continuare, de la ora 13.00, preşedintele se va întâlni cu delegaţia PNL, iar de la ora 14.00 cu aceea a USR. La ora 14.30, este aşteptată la Cotroceni delegaţia PMP, iar de la 15.00 cea a UDMR. Grupul minorităţilor naţionale va încheia runda de consultări, întâlnirea fiind programată la ora 15.30.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite