VIDEO Şofer blocat în trafic pe centura Bucureştiului: „Oamenii îşi pierd tinereţile pe aici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clipul unui şofer blocat în trafic pe centura Bucureştiului a devenit viral. Bărbatul i-a adresat un mesaj primarului Capitalei, Gabriela Firea, care după 2 ani de mandat nu a rezolvat încă problema traficului, aşa cum a promis.

Şoferul, medic veterinar de profesie, a filmat colana nesfârşită de maşini blocate în trafic. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare. Clipul în care îi cere socoteală primarului General al Capitalei, a fstrâns peste 300.000 de vizualizări.

„Ăştia suntem. Este un moment în care îţi vine să laşi măşina şi să o iei pe jos, tată! S-o iei uşor aşa, pe jos, că ajungi mai repede. Nu se mai poate. Ce bătaie mai mare de joc. Oamenii care muncesc de dimineaţă până seară să mai stea două ore, trei ore pe şoseaua de centură. Păi ne aşteaptă copiii acasă. Mă sună: tati, unde eşti? Unde să fiu, tată? Sunt pe drum. Peste jumătate de ora, unde eşti tată? Mai vii acasă? Păi se poate mă? Ce unire? Ce Centenar? Ce petrecere de centenar? Asta e unirea. Unirea oamenilor care s-au unit pe şoseaua de centură şi-şi povestesc amarul. Băi, Firea! 2 ani de zile ai luat mandatul. De 2 ani de zile. Şi? Păi şi? Tu mergi pe centură de la Voluntari, de unde stai tu spre primărie sau pe unde mergi? Cu girofar? Oamenii ăştia au mărfuri au businessuri, au marfă care se strică, oamenii îşi pierd pe aici tinereţile şi supărările. Şi apoi vin să plătească taxe la voi. Îţi vine să laşi maşină. Uitaţi-vă România! O las pe dreapta şi ma duc pe jos. Alerg mai repede decât merg cu maşină pe şoseaua ocolitoare a Bucureştiului. Nu contează că eşti doctor sau sudor. Pe şoseaua de centură toată lumea e la fel”, spune bărbatul în înregistrarea de pe Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite