Putem purta masca de protecţie şi pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Românii care au cont de Facebook pot adopta noua ramă de profil „port mască”, care face parte din campania desfăşurată de Guvern pentru asimilarea măsurilor de protecţie sanitară.

Dacă doriţi să folosiţi această ramă, care conţine 16 motive pentru care port mască, o puteţi accesa la următorul link, folosind search-ul după sintagma „port masca” în acest link.

La finalul lunii aprilie, Guvernul a anunţat că va derula o campanie de informare publică privind noul coronavirus, bugetul alocat acesteia fiind de până la 200 de milioane de lei. 

Campania de informare la nivelul opiniei publice va viza regulile care urmează să fie respectate după încetarea stării de urgenţă şi în perioada actuală de stare de urgenţă. „Vorbim despre măsuri atât în ceea ce priveşte protecţia sanitară pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu coronavirus, cât şi măsurile necesare pentru reluarea activităţilor în domeniul social şi economic. Aceste măsuri necesită o informare amplă la nivelul opiniei publice şi Guvernul a decis derularea unei campanii de informare publică în acest sens", a explicat Ionel Dancă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite