Ce nou mesaj a găsit şoferul cu celebrele plăcuţe de înmatriculare anti-PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Ştefănescu
Răzvan Ştefănescu

Răzvan Ştefănescu, şoferul care a venit în ţară cu o maşină înmatriculată cu numere anti PSD, şi-a schimbat mesajul de pe plăcuţele de la autoturism.

Acesta a renunţat la sintagma care l-a adus în centrul atenţiei şi care i-a produs scandaluri cu poliţia română. Pe plăcuţele de la maşina lui nu mai scrie „M… PSD”. E un alt mesaj, mai puţin indecent, dar care e cu o trimitere evidentă către o persoană anume, arată libertatea.ro.

    

Acum el a dat 620 de euro pentru plăcuţe cu un mesaj special: „DADYHOT”. Trimiterea către omul politic Liviu Dragnea e evidentă, acesta fiind poreclit de apropiaţi „Daddy”.  Răzvan Ştefănescu a postat câteva imagini cu noile numere pe Facebook.

Reamintim că. în luna iulie, Răzvan Ştefănescu, posesorul autoturismului cu numărul M...EPSD a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni. El a fost filat de agenţi dimineaţa, care l-au tras pe dreapta în jurul orei 6.00. Bărbatul mergea la mare şi călătorea cu fiul său.

„Mi s-au cerut documentele, după 3 minute, mi-au spus că numerele nu sunt valabile să că trebuie să scot plăcutele. Am refuzat, ceea ce poliţistul a mers la maşină, a scos numerele de înmatriculare, am filmat când le-a scos. (...) Mi-a adus la cunoştinţă că permisul îmi va fi suspendat. Nu ştiu ce va urma, nu mi-au adus nicio învinuire. Doar mi-au adus la cunoştinţă că plăcuţele nu sunt valabile. Am fost oprit la 5:50 dimineaţa, pe 1 Decembrie. Trebuia să ajung la mare. Eram cu băieţelul meu de 8 ani. Mi-au spus să merg cu ei la poliţie. (...) Mi-au dat o dovadă, dar fără drept de a conduce, pe timp nelimitat, nu ştiu. Sunt în vacanţă aici. Eu locuiesc în Suedia, am venit să cheltui bani în România. Maşina e înmatriculată în aprilie. Când am înmatriculat maşina cu M...IE PSD, am consultat DEX-ul şi prima chestie scrie „gură”, „a amăgi”, „a duce cu vorba”, exact ce face PSD. Cu numerele astea am vrut să arăt că aceştia sunt ei. A minţi, de fapt. Asta e în DEX. (...) Vineri m-au oprit în Craiova, aveam dreptul să circul, nu mi-au făcut nimic. Acum, după două zile, nu mai am dreptul”, a declara la vremea respectivă Răzvan Ştefănescu.

numere anti-psd
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite