Autorităţile nu renunţă la "groapa" de gunoi de la Chevereş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, nu va renunţa la construirea deponeului ecologic la Chevereş. "Nu renunţăm la locaţia Chevereş pentru deponeul de gunoi, chiar

Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, nu va renunţa la construirea deponeului ecologic la Chevereş. "Nu renunţăm la locaţia Chevereş pentru deponeul de gunoi, chiar dacă la nivelul consiliului local s-a adoptat o hotărâre împotrivă. Această hotărâre de consiliu s-a luat în totală necunoştinţă de cauză. Ea a fost dată de o influenţă emoţională, nefundamentată tehnic şi administrativ", a declarat Ostaficiuc.
În paralel, Ostaficiuc a declarat că va invita primarii localităţilor timişene la discuţii, pentru identificarea unei posibile alte locaţii. El a mai spus că a primit o altă ofertă pentru amplasarea deponeului, din partea unei persoane private, pe care preferă să nu o facă deocamdată publică, pentru a evita problemele apărute în cazul Chevereş, dar şi încă una, pe raza localităţii Giera. Rămâne de văzut cum vor reacţiona localnicii şi în aceste cazuri.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite