Un tânăr de 20 de ani prins de poliţişti în timp ce fura o pereche de cercei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 20 de ani a fost prins în flagrant de către poliţiştii bucureşteni la scurt timp după ce acesta furase prin violenţă o pereche de cercei de la o persoană în vârstă de 70 de ani. Tânărul este suspectat de comiterea mai multor fapte de acest gen.

 În cursul zilei de marţi, în jurul orelor 14.00, tânărul a fost identificat de poliţiştii bucureşteni pe o stradă aflată în Sectorul 6. Tânărul cerceta cu atenţie zona şi pornea în urmărirea persoanelor în vârstă care se aflau în trecere, gest care a atras atenţia poliţiştilor aflaţi pe teren.

Poliţiştii judiciari l-au supravegheat pe tânăr mai bine de oră, timp în care acesta urmărea o bătrână în vârstă de 70 de ani pe mai multe străzi din Sectorul 6. În momentul în care femeia a ajuns pe o alee mai puţin circulată, agresorul s-a apropiat în fugă de ea şi a deposedat-o prin violenţă de cerceii pe care îi avea în urechi, după care tânărul a încercat să fugă.

Imediat după această faptă, poliţiştii l-au imobilizat pe tânăr. Asupra acestuia a fost găsit un briceag, trei carduri bancare, un medalion, două cărţi de identitate, una dintre ele fiind pe numele unei tinere de 16 ani. Asupra tânărului a mai fost găsită şi o adeverinţă medicală pe numele tinerei de 16 ani.

Prejudiciul în valoare de 1.200 de lei, creat prin fapta comisă de tânăr a fost recuperat de poliţişti şi înapoiat părţii vătămate.

În urma cercetărilor efectuate, poliţia a stabilit că tânăra de 16 ani îl ajuta pe atacator să ducă la bun sfârşit infracţiunile. Din cercetările făcute, poliţia a stabilit faptul că cei doi sunt responsabili pentru încă zece infracţiuni comise în acelaşi mod, în ultimele două luni în Sectorul 6 al Capitalei.

Poliţia judiciară continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, cu cei doi suspecţi în stare de reţinere, suspectul urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă


 


 


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite