Tratamente de comabatere a ţânţarilor, în sectorul 6

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În aceste zile, în Sectorul 6, se derulează tratamente intensive de combatere a ţânţarilor, atât în zonele cu vegetaţie abundentă, cât şi în subsolurile blocurilor şi pe reţelele utilitare, anunţă administraţia locală într-un comunicat de presă.

În perioada iunie – august, societatea 3D România, aflată sub contract cu Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), a efectuat astfel de tratamente în parcuri, cimitire, pe aliniamente stradale, maluri de lacuri, casa scării şi subsolurile blocurilor, reţelele edilitare.

În Sectorul 6, s-a intervenit la peste 1.700 blocuri, 300 societăţi comerciale şi pe reţelele edilitare de alimentare cu apă şi canalizare.

În ceea ce priveşte parcurile din Sectorul 6, în lunile de vară s-au efectuat atât tratamente de combatere a ţânţarilor, cât şi delarvizări în: Parcul Giuleşti, Parcul Giuleşti Cinema, Parcul Drumul Taberei, Parcul ANL Brâncuşi, Parcul Crângaşi şi în Complexul Politehnica.

Combaterea ţânţarilor se face în special în intervalul orar de maximă activitate a acestor insecte, 21.00 – 01.00, cu ajutorul generatoarelor de ceaţă rece (tip Ultra Low Volume), montate pe autoturisme Mazda sau Dacia Logan, sub supravegherea inspectorilor şi în prezenţa poliţiştilor locali.

Tratamentele vor continua până la sfârşitul lunii septembrie – începutul lunii octombrie.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite