Metrorex: Cei care şi-au luat bilete prin SMS le pot utiliza până la jumătatea lunii august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biletele de intrare la metrou pot fi utilizate până la jumătatea lunii august FOTO Mediafax
Biletele de intrare la metrou pot fi utilizate până la jumătatea lunii august FOTO Mediafax

Bucureştenii care obişnuiau să îşi cumpere bilete de metrou prin SMS nu o mai pot face, după ce a expirat contractul pe care Metrorex îl avea cu firma Telcor. Cu toate acestea, cei care şi-au cumpărat deja călătorii prin SMS le pot utiliza până la jumătatea lunii august.

După ce a fost sistată plata călătoriilor prin SMS, reprezentanţii Metrorex au anunţatat că cei care şi-au cumpărat bilete în acest fel le vor putea utiliza până la jumătatea lunii viitoare.  

„Călătorii care au achiziţionat SMS-uri pentru accesul în metrou pot să le folosească până la jumătatea lunii august. Metrorex a repus în funcţiune, în cursul zilei de astăzi (n.r. duminică, 5 iulie), serviciile de validare în toate staţiile de metrou.Metrorex anuntă că deocamdată nu mai pot fi achiziţionate noi cartele prin sistemul SMS“, se arată într-un comunicat de presă.

Directorul Metrorex explică

Cei care doreau să îşi cumpere bilete de călătorie cu metroul prin SMS nu o mai pot face de la începutul acestei luni, iar măsura a venti după ce contractul prevăzut pentru acest proiect a expirat.

„A fost un contract experimental ca să spun aşa, care a expirat. El a durat totuşi destul de mult, vreo trei ani, dar nu s-a făcut o procedură. Consiliul de Administraţia a zis că e nevoie de o procedură, să se facă licitaţie şi să nu se mai continue cu vechii parteneri. Totuşi vreau să-l mai introduc o dată pe ordinea de zi, să încerc să conving Consiliul“, a precizat, pentru Adevărul, directorul Metrorex, care a spus că ştie că s-a creat o neplăcere pentru cei care foloseau acest serviciu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite