Două persoane au fost rănite după ce o dubă a Jandarmeriei a lovit un taxi, în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un taximetrist şi clienta acesteia au fost răniţi, sâmbătă seară, dupa ce maşina în care se aflau a fost lovită de o dubă a Jandarmeriei, care se întorcea de la proteste, la intersecţia Bd. Mihail Kogălniceanu cu strada Vasile Pârvan, informează Mediafax.

Cele două persoane aflate în taxi au fost preluate de echipajele SMURD sosite la faţa locului şi transportate la spitalul Municipal.

Cauza accidentului, potrivit Poliţiei, a fost că şoferul dubei, care dorea să vireze stânga, spre Splaiul Unirii, nu a acordat prioritate taxiului, în intersecţie.

Şoferul dubei Jandarmeriei, vinovat de producerea accidentului, a refuzat să facă vreo declaraţie, potrivit Realitatea TV.

Sâmbătă seară mii de oameni au manifestat în centru Capitalei împotriva Guvernului şi a preşedintelui, precum şi împotriva proiectului minier de la Roşia Montană.


Citeşte şi:

FOTO VIDEO Mii de oameni au protestat în Capitală. Un manifestant s-a urcat pe o maşină a Jandarmeriei, în Piaţa Revoluţiei

Mii de oameni au mărşăluit azi în centrul Capitalei, de la Piaţa Universităţii spre Guvern şi apoi în Piaţa Revoluţiei, pentru a se întoarce, patru ore mai târziu, în locul în care s-au întâlnit. Ei au cerut demisia Guvernului şi a şefului statului, iar pe traseu s-au oprit de câteva ori pentru a aprinde lumânări în memoria eroilor căzuţi în Revoluţia din 1989.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite