Începe a treia ediţie a Festivalului Ştiinţei în Promenada: bateria de lămâi şi mâna bionică, atracţiile principale din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă Liceul Eforie
FOTO Arhivă Liceul Eforie

Pe 24 şi 25 octombrie, între orele 12.00 şi 20.00, Promenada Mall găzduieşte un eveniment dedicat celor care sunt pasionaţi de ştiinţă.

Asociaţia Fascination aduce la Promenada Mall o nouă ediţie SCIKiDS Festivalul Ştiinţei, un eveniment cu şi despre ştiinţă, educativ, interactiv şi distractiv. Pe 24 şi 25 octombrie, între orele 12.00 – 20.00, copiii, părinţii şi tinerii pasionaţi de ştiinţă şi tehnologie pot participa gratuit la evenimentul ce va avea loc la nivelul unu din Promenada Mall, la o incursiune în lumea ştiinţei.

Cele două zile de festival includ experimente distractive pe înţelesul copiilor cu Fun Science, spectacole, baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe, jocuri cu obiecte ştiinţifice interactive şi competiţii de roboţi. În cadrul festivalului, participanţii sunt invitaţi să contribuie la show-uri experiment precum bateria de lămâi, heliostat, harpa fără coarde, mâna bionică.

„Cu Festivalul Ştiinţei am reuşit să atingem inimile, minţile, sufletele a peste 10.000 de copii în cele două ediţii anterioare. Mai mult, cu ajutorul lor, bateria de lămâi a intrat în Cartea Recordurilor. Nu e puţin pentru un eveniment de ştiinţă, mai ales că ştiinţa nu este printre preferatele copiilor, în general. Ce am reuşit noi, cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociaţiei, a fost să îi facem şi pe copii şi pe părinţii lor să iubească ştiinţa. Anul acesta avem multe noutăţi, de aceea vă aşteptăm alături de noi”, a declarat Andreea Stoica, fondatorul Fascination şi al SCIKiDS Festivalul Ştiintei.

SCIKiDS Festivalul Ştiintei se află la cea de-a treia ediţie şi reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei faSCInation împreună cu Fun Science România, prezentată într-un eveniment UPC România. Evenimentul este susţinut de Da Vinci Learning, televiziunea educaţională pentru întreaga familie. Pentru mai multe detalii despre SCIKiDS, accesati site-ul www.scikids.ro şi pagina de Facebook SCIKiDS Romania. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite