Renato Usatîi susţine că o parte din Socialişti şi candidaţii Blocului ACUM vor trece la PDM, după parlamentarele din 24 februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, consideră că o parte din deputaţii care vor accede în Parlament pe lista electorală a Socialiştilor, dar şi o parte din deputaţii care vor intra în Legislativ de pe lista Blocului electoral ACUM, ar urma să treacă în majoritatea parlamentară pe care o va forma Partidul Democrat, condus de controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc.

Din acest motiv, Renato Usatîi s-a arătat sceptic că opoziţia are şanse să preia guvernarea. 

Renato Usatîi a dat de înţeles că nu e satisfăcut de calitatea candidaţilor din Blocul ACUM, subliniind că nu vrea să judece „câţi dintre ei sunt nazişti şi fascişti”. Tot în acest context, politicianul a menţionat că între cele două partide care au format Blocul ACUM - PAS şi PPDA, ar exista o ură, iar după alegeri Blocul nu va mai exista.

Usatîi a criticat, într-un Live pe Facebook, şi decizia opoziţiei de a se lansa în alegeri. Potrivit lui, acest fapt doar a dat legitimitate scrutinului care, în viziunea lui, s-ar desfăşura după regulile lui Vlad Plahotniuc.

Amintim că şi liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, a avertizat opinia publică despre faptul că, după alegeri, o parte din socialişti şi cei de pe lista Blocului ACUM vor trece la PDM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite