Parlamentul va prezenta UE un raport de progres privind implementarea reformelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parlamentul Republicii Moldova îşi propune să prezinte Uniunii Europene un raport de progres privind implementarea reformelor. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele Comisiei parlamentare pentru politică externă şi integrare europeană, Violeta Ivanov, în cadrul emisiunii „Fabrika” de la Publica TV, transmite IPN.

Deputata a declarat că această iniţiativă a fost propusă în cadrul şedinţei comune a Parlamentului şi Guvernului, care a avut loc vineri, 13 octombrie. Violeta Ivanov a precizat că se propune ca Parlamentul să prezinte acest raport de progres sistematic, o dată la trei luni. „Acest raport va fi elaborat şi discutat la nivel naţional, după care va fi transmis la Bruxelles”, spune parlamentara.

Daniela Morari, viceministra de externe şi integrare europeană, susţine că în cadrul reuniunii legislativului şi executivului s-a discutat punctat despre toate priorităţile stabilite pentru perioada de până la sfârşitul anului curent. „Echipa Guvernului a prezentat lista de acte cu rugămintea de a fi prioritizate proiectele de acte legislative care deja au fost adoptate de Guvern”, spune viceministra.

Parlamentul şi Guvernul s-au convocat în şedinţă comună vineri, 13 octombrie 2017. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite