Cititorilor din Zalău le place „Adevărul de Seară“

Primii noştri citiori au fost încântaţi de felul în care arată ziarul şi de faptul că primesc ştirile la zi. Ziarul apare şapte zile din şapte, iar pentru orice sesizare ne puteţi găsi la sediul de pe strada Unirii, nr.19, sau ne puteţi scrie pe adresa zalau@adevarul.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii din Zalău s-au întâlnit ieri după-masă cu cel mai nou cotidian de pe piaţa locală. Cititorii cu care am stat de vorbă pe străzile oraşului au fost impresionaţi să primescă gratuit un produs atractiv din punct de vedere grafic şi care să conţină ştirile zilei de pe plan local, naţional şi regional. Cei mai tineri au declarat că promptitudinea cu care le este livrată informaţia face diferenţa faţă de concurenţă, la fel şi „faţa" modernă a ziarului.

Marius Nistor, taximetrist, a spus că „Adevărul de Seară" este un ziar foarte atractiv şi se distanţează clar ca aspect de presa locală din Zalău. Şi educatoarea Sanda Moldovan ne-a spus că ediţia locală a cotidianului este cu totul altceva decât apare în spaţiul media local în momentul de faţă. Celor mai în vârstă li s-a părut important că ziarul se distribuie gratuit şi este uşor de găsit în punctele circulate din oraş. Lia Jarca, referent, ne-a declarat că nu este un cititor de presă, dar că faptul că „Adevărul de Seară" Zalău se distribuie gratuit în oraş ar putea să o transforme într-unul fidel.

„Bun venit!" din partea oficialităţilor

Lansarea oficială a ediţiei de Zalău a ziarului a avut loc ieri, de la ora 12.00, în sala de conferinţe a Hotelului Griff.  La eveniment au participat Peter Imre - director general Adevărul Holding, Andrei Ştefan - director executiv în cadrul aceleaşi companii,  Sabin Orcan - redactor-şef Adevărul de Seară şi Dana Gherman - redactor-şef al ediţiei regionale de Transilvania, precum şi oficialităţi locale şi judeţene, oameni de afaceri.

După prezentarea ziarului, a staff-ului naţional şi a redacţiei locale, primarul Radu Căpîlnaşiu  a salutat apariţia „Adevărului de Seară" în Zalău. „Mă bucur că acest cotidian a apărut şi la noi, dar pe de altă parte mă întristez. Până acum nu eram prea deranjat de cele apărute în ziare,  pentru simplul motiv că nu prea apucam să citesc presa în timpul zilei, dar de acum devin neliniştit pentru că ştiu că voi avea ce citi seara", a spus, cu umor, primarul.

La rândul său, Peter Imre a arătat că Adevărul de Seară îşi propune să fie un ziar al comunităţii, care să trateze problemele locuitorilor din Zalău. "Sunt convins că vom ajunge pe primul loc în preferinţele cititorilor, pentru că acest ziar va fi, practic, o prezentare zilnică a agendei publice", a spus directorul general al trustului media Adevărul Holding, care editează şi ziarul „Adevărul de Seară".

Citiţi ultimele noutăţi din Zalău pe adresa de web zalau.adevarul.ro.citeste totul despre: