Spitalul de Urgenţă şi Compact, în concert la Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Formatia Compact
Formatia Compact

Iata ce evenimente au loc în acest sfârşit de săptămână în Piteşti:

Concert “Spitalul de Urgenţă” în Club Hush
Formaţia de pop-rock “Spitalul de Urgenţă” va susţine un concert în această seară, în clubul Hush, situat pe str. Armand Călinescu nr. 9. Evenimentul va avea loc de la ora 22.00, când Dan Helciug (voce), împreună cu ceilalţi membrii ai formaţiei vor urca pe scenă pentru a cânta cele mai cunoscute melodii ale formaţiei, cea mai îndrăgită fiind “Trăiască berea”. Pentru rezervări puteţi suna la unul din numerele: 0733 956 283, 0729 882 211.


“Pasărea verde”, la Teatrul Davila
Sâmbătă, de la ora 18.00, sunteţi invitaţi la Teatrul “Alexandru Davila”, acolo unde se va juca piesa “Pasărea verde”, de Carlo Gozzi, în regia lui Bogdan Cioabã. Spectacolul, care durează aproape tri ore, prezintă povestea unor adolescenţi care trec printr-o perioadă de încercări în drumul lor spre maturitate. Pe scenă vor urcat 16 actori, de la taoate secţiile teatrului: Dramă, Păpuşi şi Estradă. Preţul unui bilet este de 10 lei, elevii şi studenţii beneficiind de o reducere de 50%.

Trupa “Compact”, în concert la Jupiter City
 Piteştenii sunt invitaţi duminică, de la ora 17.00, să asculte melodii celebre ale trupei “Compact”, care va susţine un concert de senzaţie la Jupiter City. Formaţia, înfinţată în 1977, va cânta live pentru cei care vor veni în centrul comercial situat la intrarea în Piteşti dinspre autostrada Bucureşti-Piteşti. Tot în acest sfârşit de săptămână aici va avea loc şi un târg de turism unde puteţi câştiga una din cele 50 de excursi la o pensiune din Argeş.

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite