Dezvăluiri șocante despre femeia ucisă de avocatul din Iași. Tânăra și-a înregistrat ultimele clipe: țipă de durere și îl imploră să se oprească VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au apărut noi dezvăluiri în cazul avocatului din Iași care și-a ucis iubita însărcinată. Cu doar câteva minute de a fi aruncată de la etaj, tânăra a înregistrat pe telefon cearta dintre ea și concubinul ei.

Sebastian Felecaru. Foto: captură video IaşiTV
Sebastian Felecaru. Foto: captură video IaşiTV

Potrivit Ziarului de Iași, în seara de vineri, 18 iunie 2021, Sebastian Felecanu și Monica Cioată au mers împreună la o nuntă. Au plecat de la restaurant la ora 3.23, ținându-se de mână. Pe drumul spre casă însă, între cei doi s-au iscat discuții contradictorii, care au luat amploare. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la bloc, în noaptea dintre 18-19 iunie 2021, se observă cum cei doi coboară din maşină, iubitul clătinându-se până la intrarea în bloc, unde avocata îi trânteşte uşa în nas. Nervos, acesta încearcă la rândul său să trântească uşa, însă femeia îl opreşte. 

Cearta dintre cei doi a continuat și în apartament, însoțită de acte de violență reciproce. La ora 4.13, femeia a făcut o înregistrare cu telefonul, temându-se că bărbatul ar putea-o lovi din nou. Tânăra i-a cerut să nu plece, insistând să rămână. Îl provoacă să o lovească din nou, iar Felecanu o lovește, fără să țină cont că este însărcinată. O lovește și o trage de păr, în timp ce femeia îi reproșează că s-a îmbătat.

Avocatul ieşean i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri la nivelul feței, burții, după care a strâns-o de gât, scrie Dezvăluirea. 

Înregistrarea de pe telefonul victimei este întreruptă brusc, fără a se cunoaște dacă în mod voluntar sau nu. 

„Foarte posibil victima i-a făcut unele observații inculpatului pe care acesta din urmă, pe fondul consumului excesiv de alcool, nu le-a gestionat cu calm și de aceea s-a și creat conflictul dintre ei. Dacă reacțiile victimei sunt virulente, nu trebuie uitat totuși că motivația era una simplă: în pofida a tot, își dorea ca inculpatul să nu părăsească apartamentul, încăpățânare care, din nefericire, i-a fost fatală”, au precizat judecătorii.

Potrivit sursei citate, în fața instanței, Felecanu a afirmat că, în acea seară, iubita sa încercase de trei ori să se arunce pe geam. O dată din dormitorul mic, o dată din sufragerie și, în final, din bucătărie. De două ori, o împiedicase. A treia oară însă, ea se așezase pe pervaz, rezemată cu spatele de cerceveaua ferestrei. 

Avocata ieșeană era însărcinată. Foto Facebook/ Monica Cioată
Avocata ieșeană era însărcinată. Foto Facebook/ Monica Cioată

Totuși, expertizele făcute în cauză au exclus acest scenariu. În acea seară plouase. Dacă Monica Cioată s-ar fi așezat pe pervaz, ar fi șters apa de pe jumătate din pervaz, ceea ce nu se întâmplase. Apoi, pe piciorul stâng al victimei au fost găsite zgârieturi și excoriații explicabile prin frecarea de peretele blocului. Dacă ar fi sărit pe geam, aceste urme nu ar fi existat. 

Pe 21 iunie, instanţa l-a condamnat pe avocatul Sebastian Felecanu, cel care şi-a aruncat iubita însărcinată de la etajul 6 al unui bloc, la 23 de ani de închisoare pentru omor calificat asupra unui membru de familie. Sentinţa nu este, însă, definitivă.

Decizia primei instanţe mai prevede, de asemenea, menţinerea sechestrului asupra mai multor imobile deţinute de avocatul Sebastian Felecanu şi îl obligă pe acesta să le plătească membrilor familiei Monicăi Cioată câte 70.000 de euro despăgubiri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite