Focuri de armă pe malul Crişului Repede, după ce a fost spartă o agenţie de pariuri sportive

Focuri de armă pe malul Crişului Repede, după ce a fost spartă o agenţie de pariuri sportive

Hotii au pradat agentia Foto-ebihoreanul.ro

Focuri de armă în Oradea, după ce hoţii au încercat să spargă o agenţie de pariuri sportive. Hoţii au încercat să fure banii din seif.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică noaptea, în jurul orei 02.00, trei indivizi au încercat să jefuiască o casă de pariuri de pe strada Cazaban, din Oradea. Hoţii s-au chinuit aproape o oră să spargă uşa de la intrare, după care, unul dintre ei a intrat în agenţie, încercând să fure încasările din ziua respectivă. A crezut că seiful din agenţie este un model mai vechi, iar când a văzut că era un model mai nou ieşit din agenţie.

Cum sistemul de alarmă s-a pornit imediat ce hoţul a intrat în agenţie, o patrulă de poliţie aflată în zonă a ajuns la faţa locului. Hoţul a fugit pe malul Crişului, cu poliţiştii pe urmele lui. Potrivit unor surse, s-au tras chiar şi focuri de armă, în cele din urmă hoţul a fost imobilizat şi dus la Poliţie. La scurt timp după ce s-a declanşat alarma, la agenţie au ajuns şi agenţii firmei de pază cu care agenţia are contract.

Poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica şi pe ceilalţi autori. Se pare că ar fi vorba despe o bandă de hoţi din Iaşi.

 

citeste totul despre: