Oradea: Recomandări pentru timpul liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Recomandări pentru timpul liber
Oradea: Recomandări pentru timpul liber

Adevărul de Seară vă prezintă câteva sugestii pentru petrecerea timpului liber.

Concert pentru bolnavii susținuți de Hospice
Sâmbătă de la ora 18.00, la Capela universității Emanuel Oradea, va avea loc concertul de caritate „Voci pentru Hospice”, ajuns la a V-a ediție. Concertul va fi susținut de soprana Erna Gergel, baritonul Ruben Mureșan, corul Universității Emanuel, chitaristul Ioan Sabău și organistul Garaly Zsolt, care vor interpreta piese din baroc, clasic și romantic. Concertul este organizat simultan în peste 70 de țări din întreaga lume.

Festival de muzică franceză, organizat la Oradea
A doua ediție a Festivalului de Muzică Franceză va avea loc pe 15 și 22 octombrie, la Oradea. Spectacolul este organizat la Filarmonica de Stat din Oradea. Invitat special este Leonardo Gasparini, dirijor italian stabilit la Paris. În prima seară, de la ora 19:00, orădenii vor putea urmări Amaury du Closel: Voiles; Piotr Ilici Ceaikovski: Variaţiuni pe o temă rococo - pentru violoncel şi orchestră; Maurice Ravel: Pavana pentru o infantă defunctă - solo corn Flammer Istvan și Bersabee - pentru violoncel şi orchestră de coarde.

Expoziţie “magică”
Lucrările artistului Szabo Csaba Zolt, cunoscut sub pseudonimul Joker, pot fi văzută începând cu 15 octombrie. Expoziția intitulată Magic, va fi vernisată pe strada Dimitrie Cantemir, nr.50, de la ora 17.00.

Expoziție la Galeria de Arte
Galeria de Arte Vizuale din Oradea găzduiește până în 22 octombrie, expoziţia de fotografie "India - Transparenţa unui surâs". Autorul este Szamódy Zsolt, preşedintele Asociaţiei Fotografilor Maghiari din Ungaria. 

Zilele Oradei până duminică
Astăzi încep Serările Orașului, orădenii fiind invitați la concerte în parcarea Independenței. Vineri vor cânta David Brian și Fly Project, sâmbătă Sansibar și Sistem, iar duminică Luca Virago din Italia și Ana Lesko.

Spectacole în stradă
Festivalul de Teatru continuă sâmbătă cu piesa Cerere în căsătorie, de la ora 18.00, la Teatrul Arcadia. Tot de la 18.00 este programat spectacolul Atenție înaltă tensiune, pe Corso și în Piața Unirii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite