VIDEO Hoţi din Mihail Kogălniceanu, opriţi de poliţişti cu focuri de armă. Infractorii şi rudele acestora au ripostat cu topoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Străzile din Mihail Kogălniceanu s-au transformat, în plină zi, în câmp de luptă pentru o răfuială cu topoare şi pistoale. Trei bărbaţi suspectaţi că au furat trei roţi de maşină au sărit cu topoarele la poliţiştii care au încercat să-i prindă.

Oamenii în uniformă au încercat ieri să oprească o maşină în care se aflau trei bărbaţi suspectaţi de furt.

Pentru că şoferul Samir Mustafa (18 ani) nu a oprit la semnal, oamenii în uniformă au pornit în urmărirea fugarilor. În maşină se mai aflau Omer (23 de ani) şi Ibram Mustafa (16 ani).

„Echipajul format dintr-un poliţist comunitar şi un angajat al Poliţiei Comunale avea informaţii că maşina era condusă de un bărbat care nu poseda permis de conducere“, a declarat Gelu Manolescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Constanţa. Încercând să scape, şoferul fugar a lovit intenţionat maşina Poliţiei, apoi s-a îndreptat spre cartierul în care locuia.

Şase focuri de armă

Pentru a opri autoturismul suspect, poliţiştii au tras un foc de armă în plan vertical şi alte patru spre roţile maşinii. Când au ajuns în dreptul unei vile în care locuiau rudelor lor, cei trei au abandonat maşina, apoi au fugit în locuinţă.

Atacaţi cu topoarele

Doi dintre fugari s-au întors în stradă, înarmaţi cu câte un topor şi i-au ameninţat pe cei doi oameni în uniformă.  La scandal au participat şi rudele scandalagiilor, care au ieşit în stradă cu bâte şi topoare.

Unul dintre pasagerii din maşină a încercat să-l lovească pe unul dintre poliţişti cu toporul, moment în care agentul a tras un alt foc de armă, spre picioarele atacatorului, însă nu l-a nimerit.

Cei trei fugari s-au făcut nevăzuţi şi sunt căutaţi de poliţişti.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite