Un moldovean, ţepar de profesie la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cetăţean de 38 de ani din Republica Moldova a dat mai multe ţepe la Braşov, iar în urma cercetărilor se pare că suspectul ar fi recurs la aceleaşi mijloace pentru a face rost de bani şi în judeţele Vâlcea şi Sibiu.

Suspectul a fost depistat la sfârşitul săptămânii trecute de poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Braşov, în timp ce se plimba pe strada Zorilor din Braşov.

A pus ochii pe un utilaj scump

Bărbatul a intrat în vizorul poliţiştilor, după ce la mijlocul lunii iulie, în urma unui anunţ dintr-un cotidian local, s-a deplasat la Zărneşti şi folosind documente false a închiriat un miniexcavator, minţind că intenţionează să efectueze mai multe lucrări în staţiunea Bran. În aceeaşi zi, bărbatul a luat miniexcavatorul, care valorează aproximativ 100 000 de lei, l-a depozitat în curtea unei cunoştinţe din staţiunea Bran, iar a doua zi l-a luat de acolo, cu ajutorul unei platforme auto, și l-a depozitat în curtea unei alte cunoștințe din Prejmer, de unde a fost recuperat de polițiști.

De asemenea, în urma cercetărilor, a ieşit la iveală faptul că bărbatul a mai ţepuit o firmă din Braşov, după ce la începutul lunii iunie a lucrat pentru o zi ca şofer de autoutilitară. Angajatorul a rămas cu o pagubă de 80.000 de lei după ce aşa zisul „şofer" a plecat cu tot cu maşină şi nu s-a mai întors a doua zi la muncă.

Pe numele moldoveanului s-a emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 zile, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii sale activități infracționale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite