Ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 17-23 martie 2017

Ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 17-23 martie 2017

Nativii Fecioară vor fi deosebit de sensibili

În săptămâna care va urma, Taurii vor trebui să facă faţă unor dispute aprinse, pe când nativii din Balanţă vor deborda de energie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec

Se dinamizează perioada, dar, în acelaşi timp, se şi tensionează, ştiut fiind faptul că nativele sunt repezite, fac gafe. Afectiv, lucrurile sunt amestecate.Din punctul de vedere al sănătăţii, atenţia nativelor trebuie să fie sporită, pentru a preveni micile accidente de muncă şi cele casnice, ce pot avea urmări destul de neplăcute.

Taur

Săptămâna este marcată de o dispută exasperantă şi interminabilă. Totul va fi legat de un bun moştenit, casă sau pământ. Chiar dacă disputele se mai iscă şi între părinţi şi copii, nativele au răbdarea necesară să explice, să argumenteze şi să-şi facă interlocutorii să înţeleagă unde greşesc. Este posibil ca în a doua parte a lunii să survină la ţanc o schimbare financiară, care le va ajuta să-şi acopere nevoile imediate.

Gemeni

Afectiv, sufletul nativelor pare împărţit între partener şi părinţi, ca şi cum n-ar şti cu cine să meargă mai departe. De altfel, această incertitudine vine tocmai de la mobilitatea lor celor născute în Gemeni, deoarece sunt un semn mutabil, care foarte greu le lasă să se ancoreze de ceva.

Rac

Atmosfera săptămânii este încărcată de ambiguitate: pe deoparte sensibilitate, oportunităţi, pe de alta o imperioasă nevoie interioară a nativelor de a se îndrepta către altceva. Unele vor să reorganizeze ceva în viaţa lor, altele vor o schimbare radicală. Important este că au înţeles că problemele de serviciu duse acasă nu fac decât să inducă sau să agraveze o serie de simptome neplăcute.

Leu

Este posibil ca banii să genereze o serie de tensiuni neaşteptate cu prietenii sau cu partenerul. Nativele se vor decide să pună capăt unor relaţii care nu le mai satisfac nici orgoliul, nici starea de bine interioară. Ar putea fi vorba şi despre renunţarea la o relaţie pentru a putea urca pe scara profesională sau socială. Este luna în care se aleg apele în ceea ce priveşte drumul profesional.

Află pe clickpentrufemei.ro cum va fi săptămâna pentru celelalte zodii

Horoscopul primăverii 2017

Horoscopul iubirii în luna martie 2017

 

 

citeste totul despre: