Cum faci ca iubitul tău să pară mai dotat: 4 modalităţi prin care vei simţi că penisul lui este mai mare în timpul sexului

Cum faci ca iubitul tău să pară mai dotat: 4 modalităţi prin care vei simţi că penisul lui este mai mare în timpul sexului

Cu cât este mai excitat, cu atât mai dotat îl vei simţi în vaginul tău. Acordă, aşadat, mare atenţie preludiului. FOTO Shutterstock

Nemulţumirile legate de dimensiunile modeste ale penisului îi afectează atât pe bărbaţii a căror încredere este zdruncinată de acest complex, cât şi pe partenerele lor, care şi-ar dori, poate, să simtă că partenerul lor este mai dotat în timpul sexului. Cu toate acestea, există modalităţi prin care femeile pot depăşi acestea „neajunsuri”.

Mulţi dintre reprezentanţii sexului puternic se întreabă dacă există metode pentru obţinerea un penis mai mare. Acest gând nu îi macină doar pe ei, ci şi pe partenerele lor, unele mult prea jenate să le mărturisească faptul că sunt nemulţumite de măsurile lor modeste. Există, însă modalităţi de a rezolva această problemă fără ca relaţia de cuplu să fie afectată, potrivit sexologului Ian Kerner.
 

„Încinge” jocul erotic

„Unul din lucrurile care contribuie la mărirea penisului unui bărbat este cantitatea de sânge direcţionată spre penis şi cât de erect este acesta”, precizează Kerner. Cu cât este mai excitat, cu atât mai dotat îl vei simţi în vaginul tău. Acordă, aşadat, mare atenţie preludiului şi încearcă să începi o partidă de amor printr-o sesiune scurtă de sex oral.
 

Fă exerciţii Kegel

Dacă îţi încordezi şi relaxezi muşchii vaginali în timpul sexului, vei crea mai multă fricţiune, ceea ce înseamnă că penetrarea va deveni mult mai intensă. Exerciţiile Kegel nu sunt eficiente numai pentru femei, conform „Women’s Health”.
 

Sfătuieşte-l să se masturbeze mai rar

Când un bărbat nu se masturbează vreme de câteva zile, circulaţia sanguină din penisul său va fi mult mai bună atunci când va fi, în sfârşit, stimulat, ceea ce înseamnă că îl vei simţi mai dotat decât de obicei. Desigur, acest sfat nu este uşor de explicat, întrucât va trebui să îi spui de ce trebuie să apeleze mai rar la autosatisfacere, iar motivul i s-ar putea părea jignitor şi i-ar putea răni sentimentele. Dacă sunteţi destul de deschişi unul faţă de celălalt când vine vorba de sexualitate, Kerner sugerează că un comentariu jucăuş poate fi o idee bună. „Pare că eşti mult mai dotat acum. Probabil ai lăsat filmele porno deoparte în ultimele zile”, spune expertul.
 

Folosirea unei jucării sexuale în timpul sexului

Folosirea unei jucării sexuale pentru cuplu, de genul We-Vibe (n.r. model de vibrator cu două capete), poate rezolva problema mărimii. „Vibratorul va funcţiona şi pentru tine şi îi va da şi lui impresia că are un penis mai mare”, spune Kerner.
 
citeste totul despre: