Vladimir Putin şi-a omorât timpul cântând la pian, în aşteptarea preşedintelui chinez VIDEO

Vladimir Putin şi-a omorât timpul cântând la pian, în aşteptarea preşedintelui chinez VIDEO

Vladimir Putin cântă la pian

Aflat la Beijing cu prilejul unui summit economic internaţional, preşedintele rus Vladimir Putin, a cântat la pian în pauza dintre două întâlniri cu omologul său chinez Xi Jinping.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Sosit la reşedinţa Diaoyutai pentru o întrevedere cu preşedintele Xi Jinping şi alţi lideri prezenţi la reuniune, liderul de la Kremlin — care şi-a mai demonstrat şi în alte ocazii abilităţile de pianist — a interpretat la pian fragmente ale unor cântece din epoca sovietică despre Moscova şi Sankt Petersburg. 

Liderul de la Kremlin a interpretat imnul neoficial al capitalei ruse, „Ferestrele Moscovei“ şi a încheiat cu cel al oraşului său natal, Sankt-petersburg, fără să pară deranjat că pianul părea dezacordat. 
 
În 2014, de Ziua Studenţilor, preşedintele Rusiei a cântat la Institutul de Fizică din Moscova melodia „Moscow Windows”. 
 
Fostul agent KGB în vârstă de 64 de ani nu pierde nici un prilej pentru a atrage atenţia. Imaginile cu el călare pe cal în Siberia, pilotând aeronave de luptă sau coborând cu submarinul în lacul Baikal sau în Marea Neagră au făcut înconjurul lumii. 
 
citeste totul despre: