Un „MasterChef“ internaţional: mulţi concurenţi străini şi preparate exotice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Caravana „MasterChef“, care a ajuns în Capitală în weekendul trecut, a adus la preselecţii nu numai concurenţi din Bucureşti, ci şi locuitori din Spania, Italia, Anglia, Belgia, Irlanda şi Grecia.

Petru Buiuca, primul „MasterChef“ din Romȃnia, a venit duminică la preselecţii, pentru a le împărtăşi concurenţilor experienţa sa. „În momentul în care intri în cursa pentru şorţ, nu mai există nimic altceva în viaţa ta. Pui pauză la tot: relaţii, familie, job şi distracţie. Dar ai parte de cea mai tare cursă contra cronometru din viaţă“, a mărturisit acesta.

Şi Jesica Zamfir, cȃştigătoarea ediţiei precedente, i-a încurajat pe cei prezenţi şi le-a lăudat preparatele: „Farfuriile celor ce încep cursa «MasterChef» mi s-au părut pline de emoţie. Au avut şi iniţiativă, semn că oamenii chiar se străduiesc. Sper ca noii concurenţi să-şi descopere potenţialul pe parcursul concursului şi să evolueze“.

Mulţi dintre cei veniţi la preselecţii nu sunt români. O poveste interesantă are un italian stabilit anul trecut în România, care şi-a deschis o pizzerie în apropiere de Cişmigiu.

Printre aspiranţii la titlu de „Masterchef“ s-au numărat programatori, administratori de pensiuni şi firme, barmani, ospătari şi chiar un pilot. Preparatele alese au fost cu preponderenţă din bucătăria asiatică şi cea italiană, deşi au fost concurenţi care au mizat pe fast food: hamburger cu cartofi prăjiţi, Noua ediţie a show-ului culinar, care are un nou juriu, va începe în toamnă, la Pro TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite