Stiri despre hipertensiune

  173 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Semne că eşti hipertensiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne că eşti hipertensiv

  Inima ta e cel mai important organ al corpului tău. Cea mai importantă funcţie a ei este să pompeze sânge încărcat cu oxigen către toate celelalte organe ale corpului. Când inima ta e bolnavă, poţi să observi că ai anumite simptome neplăcute, care trebuie neapărat să te facă să te duci la medic şi să-ţi analizezi în profunzime stilul de viaţă.

 • 10 complicaţii ale rinichiului polichistic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 complicaţii ale rinichiului polichistic

  Chisturile renale modifică dimensiunea rinichilor şi le reduc capacitatea de a funcţiona normal. În timp, boala evoluează şi poate duce la complicaţii grave.

 • Ce afecţiuni se tratează cu ţelină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce afecţiuni se tratează cu ţelină

  Despre legume am putea afirma că sunt adevărate medicamente. Datorită substanţelor nutritive pe care le conţine ţelina, nici această legumă nu trebuie să lipsească din dieta ta.

 • Dieta cu care îţi normalizezi tensiunea arterială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta cu care îţi normalizezi tensiunea arterială

  Dacă ai fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, află că există o dietă cu care poţi să previi agravarea bolii şi să-ţi păstrezi o greutate corporală  normală.

 • Efectele negative ale insomniei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Efectele negative ale insomniei

  Toate tulburările de somn au efecte negative asupra sănătăţii fizice şi psihice, iar unele dintre ele pot avea un impact asupra calităţii vieţii şi asupra activităţilor zilnice. Problemele de sănătate pe care le pot provoca sunt:

 • De ce trebuie să iei propolis acum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce trebuie să iei propolis acum

  Folosit de zeci de ani în medicina populară, propolisul este un adjuvant excelent al stării de bine. În această perioadă, sistemul imunitar este slăbit şi totodată predispus la viroze şi răceli, motiv pentru care cel mai bine este să apelezi la un produs ce poate înlocui cu succes antibioticele din farmacii.

 • Cele mai bune tratamente naturiste cu sulfină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune tratamente naturiste cu sulfină

  Numită şi floare de piatră, sulfina este o plantă cu proprietăţi sedative, antiseptice, diuretice şi emoliente. Hipertensiunea şi durerile articulare sunt câteva dintre problemele de sănătate în cadrul cărora remediile cu sulfină şi-au demonstrat eficacitatea.

 • Factori care predispun la ateroscleroză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Factori care predispun la ateroscleroză

  Mulţi dintre factorii care duc la apariţia aterosclerozei pot fi modificaţi, de aceea, este bine să ştii ce ar trebui să schimbi în stilul de viaţă.

 • Nucile reduc tensiunea arterială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nucile reduc tensiunea arterială

  Delicioase şi foarte sănătoase, nucile sunt alimente de toamnă care n-ar trebui să ne lipsească din alimentaţia zilnică.

 • Salata care-ţi curăţă arterele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salata care-ţi curăţă arterele

  Hipertensiunea arterială e o boală insidioasă. Practic, sângele trebuie să treacă prin nişte artere care, între timp, din cauza modului nesănătos de viaţă, s-au strâmtat.

 • Ce contraindicaţii are zeama de varză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce contraindicaţii are zeama de varză

  Unul dintre cele mai bune remedii pentru mahmureală, zeama de varză poate fi considerată medicament doar în cazul în care nu te confrunţi cu una din afecţiunile descrise în cele ce urmează.

 • Plante medicinale care scad hipertensiunea arterială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Plante medicinale care scad hipertensiunea arterială

  Tensiunea arterială ridicată, cunoscută sub numele de hipertensiune arterială, este una dintre cele mai grave tulburări cardiovasculare din lume, punând în pericol viaţa a milioane de oameni. Apare când arterele se îngustează sau sunt obstrucţionate, ceea ce face ca presiunea arterială să crească considerabil şi să suprasolicite inima.