Stiri despre dieta vegetariana

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce nu slăbesc unii vegetarieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce nu slăbesc unii vegetarieni

  Alimentaţia vegetariană a câştigat destul de mult teren în Europa. Principiul ei de bază este acela de a mânca sănătos, obţinând astfel un organism puternic şi frumos. Însă de cele mai multe ori adoptarea acestui stil de viaţă nu te poate ajuta să scapi şi de kilogramele acumulate în timp. Iată care sunt greşelile pe care le comit adesea vegetarienii care vor să slăbească!

 • Alimente care nu trebuie să lipsească din meniul vegetarienilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care nu trebuie să lipsească din meniul vegetarienilor

  Numeroase studii arată că vegetarienii sunt feriţi de hipertensiune arterială, diabet, cancer şi alte boli grave. O amplă cercetare publicată în Journal of the American Medical Association susţine chiar că dieta vegetariană asigură o speranţă mai mare de viaţă. Iată o listă cu principalele alimente sănătoase incluse în meniul vegetarienilor.

 • „Casa Diablo“: regulile pe care trebuie să le respecte dansatoarele în singurul club de striptease pentru vegetarieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Casa Diablo“: regulile pe care trebuie să le respecte dansatoarele în singurul club de striptease pentru vegetarieni

  „Casa Diablo“ este un rai nu numai pentru bărbaţii care vor să se distreze într-un club de striptease, ci şi pentru vegetarieni. Dansatoarele care lucrează în localul american trebuie să respecte reguli stricte impuse de patronul decis să convertească la veganism cât mai mulţi clienţi. Inclusiv logo-ul clubului înfăţişează o diavoliţă sexy care ronţăie un morcov.

 • Pro şi contra unei diete vegetariene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pro şi contra unei diete vegetariene

  Dieta vegetariană scade tensiunea sanguină, conform unui nou studiu. Însă, alte studii susţin că omul nu a fost făcut pentru a urma o dietă vegetariană. Şi atunci ce facem, pe cine credem? Vegetarienii au avantajele lor, iar în ultima vreme „carnivorii“ au un renume prost, mai ales din cauza obezităţii. Există argumente pentru fiecare dintre aceste stiluri de viaţă.

 • Vegetarienii duc o viaţă mai lungă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vegetarienii duc o viaţă mai lungă

  O dietă vegetariană poate fi asociată cu o viaţă mai lungă, potrivit unui studiu publicat în jurnalul JAMA Internal Medicine.

 • Beneficiile dietei vegetariene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile dietei vegetariene

  Îţi doreşti să elimini riscul de a dezvolta o formă de cancer, vrei să cheltuieşti mai puţin atunci când mergi la supermarket şi în principiu, îţi doreşti o viaţă mult mai sănătoasă? Nimic mai simplu! Iată câteva dintre motivele cele mai întemeiate pentru care şi tu ar trebui să devii vegetarian!

 • Studiu: vegetarienii au cu 32% mai puţine şanse să se îmbolnăvească de inimă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studiu: vegetarienii au cu 32% mai puţine şanse să se îmbolnăvească de inimă

  Renunţarea la carne este, potrivit unei noi cercetări, unul dintre motivele pentru care vegetarienii au cu 32% mai puţine şanse să se îmbolnăvească de inimă, decât restul populaţiei. Cercetătorii au oferit câteva dovezi potrivit cărora consumul de carne poate afecta, în multe moduri, sănătatea.

 • Dieta vegetariană te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta vegetariană te ajută să slăbeşti

  Din cauza excesului de proteine, de grăsimi şi de minerale, corpul reţine toxine dăunătoare. Dieta vegetariană e soluţia perfectă ca să-ţi purifici organismul. Mai mult, te ajută să scapi de kilogramele în plus.

 • 7 mituri din fitness pe care nu le ştiai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 mituri din fitness pe care nu le ştiai

  Până în prezent, ştiai că apa scoate toxinele din corp, că este bine să faci încălzire înainte de a te apuca de exerciţii fizice mai intense. Cele mai recente studii arată însă că lucrurile stau un pic diferit.

 • VIDEO Consumul de carne dăunează planetei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Consumul de carne dăunează planetei

  Adoptarea unei diete vegetariene îi poate da planetei şansa de a nu mai suferi din cauza schimbărilor de climă, susţine un raport recent al Organizaţiei Naţiunilor Unite.