Stiri despre cina

  64 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Băuturi interzise după cină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băuturi interzise după cină

  Mănâncă sănătos, bea apă, practică sport – acesta ar trebui să fie motto-ul multor femei din întreaga lume. Băuturile sunt necesare pentru fiecare aliment pe care-l mănânci, deoarece este foarte important ca organismul să fie hidratat. Dar ştiai că există câteva băuturi care nu sunt recomandate spre consum după cină? Iată care şi de ce:

 • Gustări de seară bune pentru siluetă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări de seară bune pentru siluetă

  În efortul de a avea o dietă sănătoasă şi echilibrată, multe persoane evită gustările ”bune” seara. Este adevărat că metabolismul lucrează la capacitate mai mică pe timpul nopţii, dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci flămândă. De fapt, este recomandat să mănânci ceva înainte de culcare deoarece te ajută să dormi mai bine şi să-ţi completezi dieta.

 • 5 alimente interzise la cină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 alimente interzise la cină

  Masa de seară trebuie să conţină puţine zaharuri şi grăsimi, întrucât metabolismul încetineşte pe timpul nopţii, iar arderile sunt mai lente. Din păcate, mulţi nu respectă această regulă, şi de aceea un reuşesc să piardă în greutate.

 • Mese de seară sub 300 de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mese de seară sub 300 de calorii

  Cina poate provoca creşterea în greutate şi de aceea multe persoane sar peste ea. Însă, dacă pregăteşti o gustare sănătoasă, gustoasă şi cu puţine calorii, corpul tău va avea timp să le ardă înainte de culcare!

 • Dieta Dash, printre cele mai eficiente diete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta Dash, printre cele mai eficiente diete

  Doreşti să slăbeşti rapid şi eficient? Dieta Dash pune accentul pe multe alimente sănătoase, ajutând atât la pierderea în greutate, cât şi la scăderea hipertensiunii arteriale. Iată ce presupune acest regim!

 • Ce să mănânci la cină ca să topeşti grăsimile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci la cină ca să topeşti grăsimile

  Cina este extrem de importantă dacă eşti preocupată de siluetă şi ţi-ai propus să dai jos câteva kilograme. De multe ori poţi strica întreaga dietă dacă faci alegeri nepotrivite, încât degeaba ai mâncat curat în timpul zilei, dacă ultima masă a fost greşit aleasă. Iată 3 idei de meniu!

 • Un „Vlad Ţepeş“ zburător. Înaripata, gingaşă la prima vedere, care îşi măcelăreşte prada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un „Vlad Ţepeş“ zburător. Înaripata, gingaşă la prima vedere, care îşi măcelăreşte prada

  Sfrânciocul este o mică pasăre, întâlnită pe patru continente, inclusiv în ţara noastră, iar ce face această gingaşă creatură interesantă este modul în care îşi mănâncă prada. O trage în ţeapă şi, uneori, când „masa“ e otrăvitoare, o lasă câteva zile. Numele acestei înaripate vine din latinescul Lanius, ce înseamnă măcelar, termen ce descrie foarte bine modul său de a se hrăni.

 • Alimente ideale pentru cină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente ideale pentru cină

  Cina este un obicei zilnic pentru circa şapte din zece români, potrivit unui studiu realizat, recent. Procentul celor care iau masa de seară în fiecare zi este mai scăzut în rândul femeilor (doar 64% dintre acestea) şi mai ridicat în rândul persoanelor cu vârsta peste 40 de ani (73%).

 • Ce poţi mânca seara fără să te îngraşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi mânca seara fără să te îngraşi

  Orice s-ar spune, nu e indicat să renunţi la nicio masă principală când eşti la dietă, deci nici la cină. Alimente incluse la masa de seară te pot ajuta să ajungi la silueta ideală.