Techirghiolul este pregătit să-l "împacheteze" pe preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sanatoriul Balnear Techirghiol este pregătit să îl trateze post-operatoriu pe preşedintele Băsescu. Directorul dr. Vlad Moraru spune că, în ciuda gradului de ocupare de 100%, preşedintele ar

Sanatoriul Balnear Techirghiol este pregătit să îl trateze post-operatoriu pe preşedintele Băsescu.
Directorul dr. Vlad Moraru spune că, în ciuda gradului de ocupare de 100%, preşedintele ar avea loc în sanatoriu: "Fireşte, nu vom da afară niciun pacient pentru a primi toată suita preşedintelui. Avem un anumit număr de camere disponibile, pregătite (curent) pentru pacienţii care vin pe cont propriu şi plătesc pe loc. Condiţiile de cazare chiar dacă nu ne ridicăm la un nivel de 5 stele - sunt foarte bune, pregătirea personalului bazei de tratament este deosebită, putând face faţă oricărei solicitări".
Directorul Moraru argumentează şi de ce ar alege preşedintele Techirghiolul: "Sanatoriul nostru este singurul care beneficiază de o piscină, acoperită, cu apă sărată chiar din Lacul Techirghiol. Lucru esenţial pentru un tratament post-operatoriu la standardele cele mai înalte. Nu mai vorbesc despre împachetările cu nămol sapropelic, direct de la sursă, şi despre aparatura de ultimă generaţie (britanico-canadiană-cehă) pentru magnetoterapie, terapie prin curenţi de medie şi joasă frecvenţă ş.a.m.d.". Dacă şeful statului ar alege să se refacă la vila prezidenţială din Neptun, la Sanatoriul "Doina", din aceeaşi staţiune, la Sanatoriul Mangalia ori la complexurile "Hora" sau "Balada", din Saturn, nămolul de Techirghiol ar fi adus, cum se ştie, cu un camion, iar în piscinele terapeutice ar fi apă de mare.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite