Călătorii gratuite cu Uber în weekend cu maşina electrică Renault Zoe

Călătorii gratuite cu Uber în weekend cu maşina electrică Renault Zoe

Renault Zoe e o maşină electrică lansată şi în România

Uber a intrat în parteneriat cu Renault Zoe în acest weekend pentru a oferi maşini electrice la comandă în Bucureşti. Pentru prima dată în România, pasagerii pot comanda o maşină care este 100% electrică, cu zero emisii, gratuit vineri şi sâmbătă!

Ştiri pe aceeaşi temă

Uber sărbătoreşte împreună cu Renault Zoe Ziua Internaţională a Mediului şi oferă Bucureştiului călătorii verzi. Vineri, 5 iunie şi sâmbătă, 6 iunie, în intervalul orar 11:00-17:00, utilizatorii aplicaţiei vor putea comanda un Renault Zoe pentru a face o cursă gratuită de maximum 20 de minute.

Cum funcţionează?

  • Deschide aplicaţia Uber sau descarcă de pe get.uber.com/go/uberzoe2015
  • Introdu codul promoţional: UBERZOE2015
  • Apasă pe “ZOE” pentru a comanda o cursă cu o maşină Renault ZOE
  • Comandă maşina
  • Un Renault ZOE 100% electric te va duce la destinaţie, gratuit şi fără emisii de carbon

Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România, a spus că „Uber este foarte entuziasmată de acest parteneriat pentru că oferă o oportunitate de a arăta cum platforma Uber face parte din soluţiile moderne ecologice. Sărbătorim împreună cu Renault ZOE Ziua Internaţională a Mediului oferind curse gratuite în maşini electrice - astfel, locuitorii oraşului Bucureşti vor putea comanda o cursă sigură, cu zero emisii.”
 
Probleme legale pentru Uber
 
Legea taximetriei a fost modificată rapid de către parlamentari. Proiectul a fost adoptat de către deputaţi cu 298 voturi „pentru“, două voturi „împotrivă“ şi 16 abţineri. Proiectul de lege are ca obiect de reglementare completarea Legii nr.38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere, în sensul sancţionării contravenţionale a persoanelor fizice şi juridice care efectuează transport public de persoane cu un autoturism, fără respectarea prevederilor art.7 din lege. Astfel, aceia care vor risca şi vor încerca să încalce legea ar putea primi amenzi de până la 25.000 de lei.
 
Uber a ajuns şi în România, pe 25 februarie, oferind curse de 1,39 de lei pe kilometru, preţ asemănător celui practicat de taxiurile tradiţionale. Maşinile Uber pot fi comandate din aplicaţie, iar plata se face instantaneu, cu ajutorul cardului ataşat contului.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările