Ubisoft spune că nu va mări preţurile jocurilor pentru Xbox Series X şi PS5 în această toamnă

Ubisoft spune că nu va mări preţurile jocurilor pentru Xbox Series X şi PS5 în această toamnă

Assassin’s Creed Valhalla şi Watch Dogs Legion vor putea fi achiziţionate la acelaşi preţ ca şi jocurile precedente din serie, pentru 60 de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

După anunţul celor de la Take-Two Interactive şi 2K Games, făcut în urmă cu câteva săptămâni, care indica faptul că NBA2K21 va costa 70 de dolari în versiunile pentru noile console Xbox Series X şi PlayStation 5, mulţi s-au întrebat dacă acesta este momentul în care preţul jocurilor se va mări şi va ajunge la un nou prag standard.

Aceste întrebări şi-au găsit însă destul de rapid un răspuns: se pare că unele companii nu vor face încă saltul spre un preţ mai ridicat, printre acestea numărându-se şi cei de la Ubisoft, care au confirmat că preţul pentru jocurile lansate în această toamnă va rămâne cel standard, de 60 de dolari.

Confirmarea spuselor celor de la Ubisoft vine şi din partea magazinelor la care Watch Dogs Legion a fost deja listat pentru precomandă, la preţul de 59,99 de dolari, în versiunea de Xbox One, cu upgrade gratuit pentru Xbox Series X prin programul Smart Delivery al celor de la Microsoft.

Cu toate acestea, cei de la Ubisoft nu au spus nimic despre preţul lansărilor din iarnă. Ne putem aştepta însă ca, odată cu lansarea noilor console, să urce şi preţul standard al jocurilor la 70 de dolari, după modelul lui NBA 2K21. Rămâne de văzut ce producători vor face primii acest pas şi dacă se va întâmpla chiar la lansarea lui Series X şi PS5 sau vor aştepta până în 2021.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările