Primele detalii despre noul DLC pentru The Outer Worlds

Primele detalii despre noul DLC pentru The Outer Worlds

Foto: Private Division

Ieri, în cadrul Xbox Games Showcase, am avut parte de un prim look asupra noului DLC pentru RPG-ul creat de Private Division şi Obsidian Entertainment.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peril on Gorgon adaugă o cantitate substabţială de conţinut, extinzând universul abundent de umor negru al jocului cu noi aventuri inspirate de genul noir, concentrate pe o excursie pe asteroidul Gorgon cu scopul de a investiga originile Adrena-Time. Jucătorii sunt aşteptaţi de noi arme şi armuri, abilităţi de tip perks şi flaws, dar şi aceeaşi libertate care a făcut jocul original atât de îndrăgit.

 

Peril on Gorgon necesită jocul de bază, jucătorii trebuind să avanseze în poveste dincolo de Monarch pentru a putea accesa conţinutul DLC-ului.

 

Peril on Gorgon va fi disponibil începând cu 9 septembrie pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC la preţul de 14,99 Euro. Utilizatorii Xbox Game Pass vor beneficia de o reducere de 10% din preţul DLC-ului. Peril on Gorgon va fi disponibil şi ca parte a unui expansion pass, care va include şi al doilea DLC pentru un preţ total de 24.99 Euro. Mai multe informaţii vor fi oferite la o dată ulterioară.

 

Puteţi urmări cel mai nou trailer Peril on Gorgon aici.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: